Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila vine cu precizari: Vorbim despre referendum pentru pedepse precum inchisoarea pe viata sau castrarea chimica

Hotnews Hotnews,
 Viorica Dancila vine cu precizari: Vorbim despre referendum pentru pedepse precum inchisoarea pe viata sau castrarea chimica

Premierul Viorica Dancila afirma ca politicienii nu au onorat apelul ei prin care i-a rugat sa nu politizeze cazul de la Caracal. Dancila precizeaza ca referendumul propus de ea are in vedere pedepse mai mari pentru criminali, violatori si pedofili, cum ar fi inchisoarea pe viata sau castrarea chimica. continuă pe Hotnews

Viorica Dancila: Eugen Teodorovici ar fi potrivit pentru functia de prim-ministru

Prim-ministrul Viorica Dancila, presedinte al PSD, a declarat ca in perioada urmatoare este posibil .

Viorica Dancila: Am cerut ministrului de Interne sa mearga la Caracal. Vom lua masuri foarte ferme

Premierul Viorica Dancila a declarat vineri, despre cazul fetei care a fost ucisa in Olt, ca ministrul Afacerilor Interne Nicolae Moga se va deplasa la Caracal pentru a avea concluziile anchetei cat mai rapid posibil, scrie Mediafax. Aceasta a spus ca vor fi luate masuri foarte ferme in ceea ce priveste interventia autoritatilor.

VIORICA DANCILA: Analizez posibilitatea unui referendum pentru inasprirea drastica a pedepselor

Premierul Viorica Dancila a anuntat, astazi, ca analizeaza posibilitatea convocarii unui referendum.

Cine este Viorica Dancila si ce traseu politic a avut. in 2009, a fost batuta in plina strada

Vasilica-Viorica Dancila, 55 de ani, vine din Rosiorii de Vede si fost desemnata premier in luna ianuarie a anului 2018. in noiembrie 2019 va candida pentru functia de presedinte al Romaniei. Iata parcursul sau si detalii despre episodul din 2009 in care a fost batuta in plina strada. Cine este Viorica Dancila si ce traseu .

Cazul Caracal - Viorica Dancila vrea un referendum pentru inasprirea drastica a pedepselor pentru crima, viol, pedofilie Luam in calcul o OUG pentru eliminarea tuturor deficientelor legislative identificate

Viorica Dancila vrea un referendum pentru inasprirea pedepselor pentru crima, viol si pedofilie, anuntul fiind facut de premier, sambata, in contextul cazului de la Caracal.

Viorica Dancila, prima reactie dupa tragedia de la Caracal: Este un apel ferm catre toate institutiile

Premierul Romaniei Viorica Dancila a avut prima reactie in urma tragediei de la Caracal. Aceasta a cerut sa fie demarata o ancheta completa si solicita ajutorul Presedintelui Romaniei pentru o analiza riguroasa. Viorica Dancila, despre crima din Caracal: O drama cumplita, o tragedie care ne-a inghetat inimile Cazul de la Caracal, care a ingrozit .

CTP explica de ce nu o sustine Viorica Dancila pe Laura Codruta Kovesi: A invatat-o cineva, e logic!

CTP a vorbit, miercuri seara, la Digi 24, despre strategia Vioricai Dancila pentru castigarea alegerilor, spunand ca pastreaza franturi din discursul lui Dragnea. Jurnalistul a explicat si de ce nu o sustine premierul pe Laura Codruta Kovesi. CTP explica de ce nu o sustine Dancila pe Kovesi Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat , miercuri .

Viorica Dancila, despre 10 august: in momentul in care se forteaza intrarea in Guvernul Romaniei, eu cred ca acest lucru seamana cu o lovitura de stat

Premierul Viorica Dancila a sustinut miercuri, intr-o emisiune televizata, ca ceea ce s-a intamplat la protestul din 10 august 2018 a fost o tentativa de lovitura de stat. in acest context, Dancila.

Viorica Dancila, despre protestele din 10 august: Au semanat cu o lovitura de stat

Premierul Viorica Dancila a afirmat miercuri seara la Digi24 despre protestele de anul trecut din 10 august ca au semanat cu o lovitura de stat.

Premierul Viorica Dancila, despre crima de la Caracal: Cine a gresit va plati

Premierul Viorica Dancila a reactionat in scandalul crimei infioratoare de la Caracal, acolo unde cel putin o tanara a fost macelarita de un mecanic auto. Crima din Caracal este o drama cumplita, o.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2428 seconds )