Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIORICA DANCILA: Nu vor fi PSD-isti care vor vota motiunea de cenzura

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIORICA DANCILA: Nu vor fi PSD-isti care vor vota motiunea de cenzura

Prim-ministrul Viorica Dancila sustine ca niciun parlamentar al PSD nu va vota motiunea de cenzura si reafirma ca demersul nu va trece de votul Parlamentului. continuă pe Ziarul Bursa

Viorica Dancila: Nu sunt PSD-isti care voteaza motiunea de cenzura

Premierul Viorica Dancila a declarat marti, la Ploiesti, ca nu vor exista membri ai PSD care vor vota motiunea de cenzura si aceasta nu va trece, pentru ca sunt destui oameni responsabili din Parlament,.

Viorica Dancila: Motiunea de cenzura nu va trece. Niciun psd-ist nu va vota (VIDEO)

Viorica Dancila se declara convinsa ca motiunea de cenzura pe care opozitia se pregateste sa o depuna, marti, la Parlament.

Viorica Dancila: Motiunea de cenzura nu va trece. Am mai vazut acest film

Premierul Viorica Dancila a declarat luni ca motiunea de cenzura nu va trece de Parlament, ea aratand ca a mai vazut filmul vesnicei motiuni, care, pana acum, mai degraba a daramat si dezbinat.

Cine sunt defectorii de la PSD care au semnat motiunea de cenzura

Senatorul Ioan Talpos si deputatul Marius Bota sunt social-democratii ale caror semnaturi apar pe motiunea de cenzura initiata de liberali. Textul documentului a fost semnat si de senatorul Emanoil Savin si de deputatul Mihaita Gaina care si-au anuntat insa demisia din PSD recent.

Liberalii vor sa depuna marti motiunea de cenzura. PNL spune ca are destule voturi pentru a darama Guvernul Dancila

Parlamentarii liberali vor sa depuna marti motiunea contra guvernului Viorica Dancila, a declarat Ludovic Orban, liderul PNL spunand ca documentul va fi sustinut de peste 237 de semnaturi. Pentru ca guvernul sa fie dat jos, este nevoie de 233 de.

Liberalii vor sa depuna marti motiunea de cenzura. PNL spune ca are destule voturi pentru a darama Guvernul Dancila

Parlamentarii liberali vor sa depuna marti motiunea contra guvernului Viorica Dancila, a declarat, luni, Ludovic Orban, liderul PNL spunand ca documentul va fi sustinut de peste 237 de semnaturi.

Eugen Tomac (PMP), dupa decizia JURI in cazul Rovanei Plumb: Principalul vinovat, Viorica Dancila. Sa se abtina de la orice nominalizare pana cand nu se voteaza motiunea de cenzura

Presedintele PMP, Eugen Tomac, ii cere premierului Viorica Dancila sa nu nominalizeze un alt parlamentar pentru functia de comisar european, dupa respingerea Rovanei Plumb, pana cand se voteaza motiunea de ce.

VIORICA DANCILA Ca sa fie clar: aceasta motiune nu va trece!

Premierul Viorica Dancila, presedintele PSD, a spus, luni seara, intr-o declaratie de presa, ca motiunea de cenzura nu va trece de Parlament, afirmand ca a mai vazut filmul vesnicei motiuni, care, pana acum, mai degraba a daramat si dezbinat opozitia decat Guvernul.

Zi de foc pentru Cabinetul Dancila. Liberalii decid daca depun motiunea de cenzura impotriva Guvernului

Zi de foc pentru Cabinetul Dancila. Liberalii decid marti daca depun motiunea de cenzura impotriva Guvernului. Liberalii se lauda ca au strans 237 de semnaturi iar printre semnatari sunt si parlament.

Viorica Dancila: Mihai Fifor e potrivit pentru functia de comisar european, vor fi si alti candidati. Mi-as dori o femeie Ultimele nume vehiculate

Liderul PSD, Viorica Dancila, spune ca secretarul general al PSD, Mihai Fifor, este potrivit pentru postul de comisar european, dar vor fi si alte propuneri in sedinta Comitetului Executiv al partidului, iar ea si-ar dori o femeie. Dancila a precizat ca in urma cu o zi a discutat la telefon cu sefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, despre nominalizarea unui nou candidat pentru postul de comisar european, nu si despre schimbarea portofoliului Transporturi, alocat Romaniei.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )