Libnet.ro
UNICEF

09:15

Vladimir Putin nu a fost invitat la ceremonia de investire a noului presedinte al Ucrainei

Playtech Playtech,
Vladimir Putin nu a fost invitat la ceremonia de investire a noului presedinte al Ucrainei

Ceremonia de investire a noului presedinte al Ucrainei, Volodimir Zelenski, va avea loc pe data de 20 mai 2019. Presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, nu a fost invitat la ceremonie, potrivit declaratiilor facute de purtatorul de cuvant de la Kremlin. Popularitatea de care s-a bucurat Volodimir Zelenski ca actor de comedie intr-un serial in care [] . continuă pe Playtech

Vladimir Putin a devenit tata de gemeni. Cine este mama copiilor

Vladimir Putin, presedintele Rusiei, a devenit tata de gemeni la varsta de 66 de ani. Tarul de la Kremlin a incercat sa tina departe de ochii presei relatia pe care o are, iar jurnalistii care au incercat sa investigheze viata sa privata au fost luati in vizor. Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, ar fi devenit tata [] .

Vladimir Putin sustine ca Rusia va achizitiona 76 de avioane Su-57,invizibile pe radare,pana in 2028

Presedintele Vladimir Putin a declarat miercuri seara ca Rusia va achizitiona 76 de avioane multirol Sukhoi Su-57, invizibile pe radare, pana in anul 2028, informeaza Mediafax, citand agentia de stiri Tass.

Vladimir Putin, gata sa se intalneasca cu Donald Trump oriunde: Anunt de ultima ora facut de presedintele Rusiei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarat, miercuri, ca s-ar putea intalni cu omologul sau american Donald Trump in marja summitului G20 din Japonia, dar a precizat ca este dispus sa aiba.

Vladimir Putin isi doreste reluarea legaturilor cu SUA

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat marti, primindu-l pe seful diplomatiei americane Mike Pompeo, ca vrea sa restabileasca relatii complete cu SUA, in pofida numeroaselor dezacorduri intre cele doua.

Presedintele Rusiei, declaratii cordiale catre seful diplomatiei americane: Vladimir Putin afirma ca vrea sa restabileasca relatii complete cu SUA

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat, marti, ca vrea sa restabileasca relatii complete cu SUA, in pofida numeroaselor dezacorduri intre cele doua puteri rivale, pe fondul vizitei desfasurate de Mike.

Vladimir Putin a devenit din nou tata. Actuala sa iubita a nascut gemeni

Presedintele Federatiei Ruse s-a bucurat din nou de sentimentul de a fi tata. Pe sapte mai, iubita presedintelui rus Vladimir Putin, fosta gimnasta Alina Kabaeva, a nascut gemeni intr-o clinica din Moscova.

Nicolas Cage vine din nou in Romania. Actorul a fost invitat special la TIFF

Nicolas Cage vine din nou in Romania, dar, de aceasta data, este invitat special. Actorul se bucura de o admiratie deosebita din parte cinefililor si a lumii cinematografice de la noi, iar acesta va primi un premiu pe masura. Nicolas Cage 55 de ani) este unul dintre cei mai cunoscuti actori la nivel mondial, renumit [] .

Caru' cu vedete: El este cel care a dus-o la altar, prima oara, pe Andreea Marin; Vladimir Putin a devenit tata de gemeni la 66 de ani; Cu cine se iubeste nepoata Printesei Diana

Serban Pavlu, cel mai dur si puternic indemn la vot: Daca ies tot astia, noi suntem cei mai prosti si avem timp sa facem meme pe Facebook. Sub hashtag-ul gata cu gluma, clipul cu Serban Pavlu a fost publicat pe Facebook de. Printul Harry si Meghan Markle nu detin custodia fiului lor, Archie. Iata legea bizara care ii impiedica! Asa cum ne-am obisnuit deja, regulile dupa care.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )