Libnet.ro
UNICEF

23:00

O tornada de foc este cel mai infricosator lucru pe care l-ai putea veda

Playtech Playtech,
O tornada de foc este cel mai infricosator lucru pe care l-ai putea veda

Pompierii din California au avut recent ocazia de a vedea otornada de foc. Dupa cum probabil stiti deja, statul american Californiatrece printr-o perioada nefasta, caracterizata de temperaturi extrem de ridicate, care dau nastere unor incendii de proportii. insa atunci cand se ciocnesc cu vartejuri extrem de puternice, acestea pot produce unfenomen si mai grav: tornadele []. continuă pe Playtech

Cel mai puternic supercomputer din lume apartine Chinei si nu foloseste deloc tehnologii americane

Cel mai puternic supercomputer din lume apartine Chinei si este produs integral din cipuri fabricate pe plan local, potrivit unui studiu publicat luni si citat de AFP.

Cine este cel mai bogat bugetar din Romania. Primeste lunar 32.000 de lei

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a luat act, in sedinta de joi, de cererea de eliberare din functie, prin pensionare, formulata de presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie,.

Cel mai sigur loc din lume, plin de brese de securitate

Pe lista cu cele mai sigure locuri din lume se numara si Pentagonul. Cu toate astea, dupa cum am vazut in atatea filme, niciun loc nu este imposibil de penetrat mai ales cand ii luam in calcul pe hackeri. Pirati informatici invitati sa testeze securitatea a cinci site-uri de internet ale Pentagonului, printre care si [].

Cum obtii cel mai bun pret la hotelul dorit. Cele mai tari ponturi de la TripAdvisor

Multi romani isi fac planuri de vacanta in aceasta perioada, iar TripAdvisor, motorul de cautare turistic american arhicunoscut, s-a gandit la cei cei care se uita la bani. Hotelul este o .

Preturile apartamentelor vechi au crescut in ultimul an. Care este cel mai scump oras din Romania

Apartamentele vechi s-au scumpit, in ultimul an, chiar daca intr-un ritm diferit. in Bucuresti, Cluj-Napoca si Timisoara, cele mai mari piete imobiliare ale tarii, pretentiile crescute ale proprietarilor au fost sustinute de cererea mare si de scaderea ofertei.

Un meci pentru istorie, o cariera pe viata. Cel mai bun jucator al Albaniei, urmarit de trei echipe de top din Europa

Un meci pentru istorie, o cariera pe viata. Asa am putea traduce victoria Albaniei in fata Romaniei, si mai ales, carierele advesarilor. in urma prestatiei bune pe care a avut-o in.

Ce a facut o femeie dupa ce a aflat cel mai ascuns secret al iubitului ei. Imaginile i-au socat pe politisti

O femeie care a aflat ca iubitul are HIV a avut o reactie extrem de violenta care a bagat-o pe ea la puscarie, iar pe el la spital. Suparata ca i-a ascuns boala, Misty Lee Wilke, din Arizona, SUA, s-a.

Cel mai ciudat zvon despre iPhone 7! Romanii isi vor dori cu siguranta un astfel de telefon

IPhone 7 incepe sa sune din ce in ce mai bine in teorie, desi nu suntem foarte siguri cate din aceste zvonuri se vor confirma in toamna, cand noul smartphone va ajunge la primii utilizatori, scrie publicatia.

Sectorul energetic - cel mai potrivit pentru a atrage investitorii romani in Africa de Sud

Reporter: Ce ne puteti spune despre evolutiile recente ale relatiilor economice dintre Romania si Africa de Sud? Thenjiwe Ethel Mtintso: Comertul dintre cele doua state a inregistrat o crestere anul trecut, insa mai sunt multe lucruri de facut, in special pentru a creste exporturile Africii de Sud catre Romania.

Este zaharul mai nociv decat grasimile?

Atunci cand vine vorba de alimentele bogate in calorii, grasimile au fost mereu privite ca ingrediente nesanatoase. Este insa posibil ca zaharul sa fie mai nociv decat grasimile?.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,4553 seconds )