Libnet.ro
UNICEF

10:00

Un meci pentru istorie, o cariera pe viata. Cel mai bun jucator al Albaniei, urmarit de trei echipe de top din Europa

B1 B1,
Un meci pentru istorie, o cariera pe viata. Cel mai bun jucator al Albaniei, urmarit de trei echipe de top din Europa

Un meci pentru istorie, o cariera pe viata. Asa am putea traduce victoria Albaniei in fata Romaniei, si mai ales, carierele advesarilor. in urma prestatiei bune pe care a avut-o in. continuă pe B1

Cum obtii cel mai bun pret la hotelul dorit. Cele mai tari ponturi de la TripAdvisor

Multi romani isi fac planuri de vacanta in aceasta perioada, iar TripAdvisor, motorul de cautare turistic american arhicunoscut, s-a gandit la cei cei care se uita la bani. Hotelul este o .

Marele premiu al Brasovului:Horatiu Ionescu Cristea a obtinut cel mai bun timp al primei zile

La volanul unui 458 Challenge, Horatiu Ionescu Cristea a fost cel mai rapid pilot al primei zile din cadrul Marelui Premiu al Orasului Brasov. Pilotul bucurestean a obtinut timpul de referinta pe chiar ultima urcare de vineri mansa secunda de antrenamente cronometrate) parcurgand cei 7 km ai traseului in 3m28s454. El a fost urmat in clasamentul zilei de Bogdan Cuzma Mitsubishi Lancer EVO IX) si Lucian Radut Mitsubishi Lancer EVO VIII).

6 alimente care au un gust mai bun in iunie

Vara si-a intrat in drepturi aducandu-ne o multime de fructe si legume de sezon. Nu este nicio indoiala ca alimentele de sezon au un gust mai bun pentru ca sunt proaspete si, se presupune, mai sanatoase. Atunci cand.

Cel mai puternic supercomputer din lume apartine Chinei si nu foloseste deloc tehnologii americane

Cel mai puternic supercomputer din lume apartine Chinei si este produs integral din cipuri fabricate pe plan local, potrivit unui studiu publicat luni si citat de AFP.

Orban da vina pe conducerea centrala a PNL pentru dezastrul de la alegeri: Liberalii de rand trebuie lasati sa-si aleaga singuri conducatorii

Ludovic Orban i-a criticat pe liderii liberali, dupa ce acestia au afirmat ca partidul a obtinut la locale cel mai bun scor din 1990 pana in prezent. Mai mult, acesta este de parere ca toata.

De la Vodafone la DigiMobil, acesta e cel mai rapid internet mobil si fix in Romania

Internetul mobil din Romania a avansat foarte mult in ultimii ani, iar vitezele 4G au devenit norma. Acest top cu cele mai bune viteze ar trebui sa te ajute sa alegi cel mai bun abonament.

Formula 1: Pole-position pentru Nico Rosberg (Mercedes) in Marele Premiu la Europei de la Baku

Nico Rosberg Mercedes) a stabilit cel mai bun timp al calificarilor contand pentru Marele Premiu al Europei la Formula 1 de la Baku), pilotul german fiind urmat de Sergio Perez Force India), Daniel Ricciardo RedBull) si Sebastian Vettel ). Campionul mondial in exercitiu, Lewis Hamilton, va pleca doar de pe pozitia a zecea.

Televizorul LG care alunga tantarii face lumea un loc mai bun

Probabil ca atunci cand cumperi un televizor nou te interesezi de rezolutie, de tipul panoului si de functionalitatile smart ale acestuia. Ei bine, in alte parti ale lumii, exista probleme mai importante, iar LG produce un televizor care poate salva vieti. Cu toate ca si pe noi ne sacaie tantarii din cand in cand, nu [].

Sectorul energetic - cel mai potrivit pentru a atrage investitorii romani in Africa de Sud

Reporter: Ce ne puteti spune despre evolutiile recente ale relatiilor economice dintre Romania si Africa de Sud? Thenjiwe Ethel Mtintso: Comertul dintre cele doua state a inregistrat o crestere anul trecut, insa mai sunt multe lucruri de facut, in special pentru a creste exporturile Africii de Sud catre Romania.

O tornada de foc este cel mai infricosator lucru pe care l-ai putea veda

Pompierii din California au avut recent ocazia de a vedea otornada de foc. Dupa cum probabil stiti deja, statul american Californiatrece printr-o perioada nefasta, caracterizata de temperaturi extrem de ridicate, care dau nastere unor incendii de proportii. insa atunci cand se ciocnesc cu vartejuri extrem de puternice, acestea pot produce unfenomen si mai grav: tornadele [].

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )