Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cel mai sigur loc din lume, plin de brese de securitate

Playtech Playtech,
Cel mai sigur loc din lume, plin de brese de securitate

Pe lista cu cele mai sigure locuri din lume se numara si Pentagonul. Cu toate astea, dupa cum am vazut in atatea filme, niciun loc nu este imposibil de penetrat mai ales cand ii luam in calcul pe hackeri. Pirati informatici invitati sa testeze securitatea a cinci site-uri de internet ale Pentagonului, printre care si []. continuă pe Playtech

Cel mai puternic supercomputer din lume apartine Chinei si nu foloseste deloc tehnologii americane

Cel mai puternic supercomputer din lume apartine Chinei si este produs integral din cipuri fabricate pe plan local, potrivit unui studiu publicat luni si citat de AFP.

Recordul Penibilului: A avut loc cea mai tampita nunta din lume. Fericitul eveniment a avut 5000 de invitati si miri atipici (VIDEO + FOTO)

Cea mai tampita nunta din lume a avut loc in India, unde doi caini si-au jurat iubire vesnica. La evenimentul de seama au participat 5000 de persoane, acestia petrecand.

Campionatul European al fanelor. Evenimentul sportiv este reprezentat la nivel inalt de cele mai frumoase femei din lume (FOTO)

Campionatul European nu inseamna doar fotbal, goluri sau bataie, inseamna si suporteri, nebunii frumosi din tribune. Mai exact, fanele din galerii. EURO este ocazia ca fiecare tara sa-si etaleze f.

Cand au luat nastere cele mai mari orase din lume

Un videoclip de pe YouTube ne prezinta pe scurt procesul de urbanizare al planetei. Pamantul s-a schimbat extrem de mult in ultimele cinci milenii, iar unul dintre principalii factori care au determinat aceasta schimbare a fost urbanizarea. Pentru a intelege mai bine acest proces, cercetatorii au dat nastere unui proiect indraznet. Acestia au acumulat informatii [].

Cine este cel mai bogat bugetar din Romania. Primeste lunar 32.000 de lei

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a luat act, in sedinta de joi, de cererea de eliberare din functie, prin pensionare, formulata de presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie,.

Cleveland Cavaliers, noua campioana NBA dupa o revenire spectaculoasa: Ultimul meci al finalei, difuzat in SUA la aceeasi ora cu cel mai nou episod din Game of Thrones (FOTO)

Cleveland Cavaliers a castigat meciul 7 al finalei cu Golden State Warriors cu scorul de 93-89 si a primit titlul de campioana NBA. Echipa condusa in teren de supervedeta LeBron James a revenit in.

Romania, pe harta celor mai frumoase proiecte de design hotelier si de restaurant din lume

Un hotel cu design minimalist, de inspiratie japoneza, si o vila in stil Art Nouveau, cu o istorie de peste un secol, au pus Romania pe harta celor mai frumoase proiecte de design hotelier si de restaurant din lume. in total, o investitie de sapte milioane de euro.

Elena Gheorghe este una dintre cele mai hot mamici din showbiz! Iata dovada (Foto)

Este una dintre cele mai hot mamici din showbizul romanesc, iar Elena Gheorghe a demonstrat de curand, din nou, acest lucru.

UPDATE CALCULE Adio pentru Romania la EURO 2016? Suntem cel mai slab loc 3!

In urma disputarii a doua etape din jumatate dintre Grupele EURO 2016, Romania ocupa cel mai slab loc 3, ceea ce inseamna ca are sanse mari sa isi faca bagajele de intors pentru Bucuresti.

Sectorul energetic - cel mai potrivit pentru a atrage investitorii romani in Africa de Sud

Reporter: Ce ne puteti spune despre evolutiile recente ale relatiilor economice dintre Romania si Africa de Sud? Thenjiwe Ethel Mtintso: Comertul dintre cele doua state a inregistrat o crestere anul trecut, insa mai sunt multe lucruri de facut, in special pentru a creste exporturile Africii de Sud catre Romania.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )