Libnet.ro
UNICEF

10:00

Vulpita a primit o noua lovitura. Rafaelo a facut anuntul

Playtech Playtech,
Vulpita a primit o noua lovitura. Rafaelo a facut anuntul

Dupa ce a fost depistata pozitiv la testul RT- PCR, pentru SARS-CoV-2, problemele parca se sfarsisera odata ce a stat numai in casa, alaturi de sotul ei, Viorel. Linistea s-a terminat, insa, odata cu perioada de carantinare. Veronica din Blagesti a primit o noua lovitura, luni, la Acces Direct: Rafaelo fara Vulpita. in schimb, o . continuă pe Playtech

Vulpita si Viorel au facut anuntul cel mare. Reactia surpriza a sotilor Stegaru

Daca unii sperau ca telenovela Vulpita si Viorel Stegaru s-a terminat, avem vesti noi pentru voi. intr-adevar au lipsit o perioada de pe micul ecran, dupa ce se anuntase oficial ca au fost depistati pozitv la testul pentru COVID-19, si bagati 14 zile in carantina. Suntem Veronica si Viorel. Ne-am intors Fanii celor doi au .

S-a aflat adevarul despre vaccinul anti-covid-19 al lui Putin. Medicii rusi au facut anuntul in urma cu cateva momente

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat ca un vaccin dezvoltat local pentru Covid-19 a primit aprobarea de reglementare dupa mai putin de doua luni de testare pe oameni. S-a aflat adevarul despre vaccinul anti-covid-19 al lui Putin Putin a spus ca vaccinul a trecut toate verificarile necesare, adaugand ca fiicei sale i-a fost deja administrat.

Angela Merkel a facut anuntul. Ce se intampla in Germania. Putina lume se astepta la asta

Germania este una dintre tarile europene afectate destul de grav de pandemia de coronavirus. Angela Merkel a facut noi precizari legate de relaxarea restrictiilor sanitare. Anunt important facut de Angela Merkel! Ce se intampla cu restrictiile in Germania Cancelarul german a anuntat ca exclude orice noua relaxare a restrictiilor sanitare impuse de autoritati, dat fiind .

Fratii Dedeman dau o noua lovitura de proportii. Cel mai mare magazin din Bucuresti

Fratii Dragos si Adrian Paval, care detin Dedeman, bifeaza o noua lovitura: extinderea celui mai vechi magazin din Bucuresti al companiei, pe un teren de 2,9 hectare cumparat cu 3 milioane de euro de la CELPI. Dedeman vrea sa extinda cel mai vechi magazin din Bucuresti Dedeman a cumparat un teren de 2,9 hectare in .

Leo de la Strehaia primeste o noua lovitura. Cati bani a pierdut

Multe afaceri mici, de familie, au avut de suferit in aceasta perioada, mai ales de cand majoritatea afacerilor cu servicii de tip fast-food le -a fost interzis sa mai vanda in spatii inchise, de tip restaurant. Printre cei afectati, se pare ca se afla si Printul tiganilor. Am pierdut 250 milioane de lei Leo de .

Pensii 2020. Orban a facut anuntul asteptat de toti pensionarii: Cea mai mare crestere

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, afirma ca majorarea cu 14% a punctului de pensie este maximum posibil, apreciind ca, in cifre absolute, este cea mai mare crestere a punctului de pensie. Pensii 2020. Orban a facut anuntul asteptat de toti pensionarii Am luat o decizie grea. Cresterea punctului de pensie cu 14% si cresterea cu un .

Se dau 2.500 de lei de la Primaria Capitalei pentru aceste persoane. Gabi Firea a facut anuntul in campania electorala

Primaria Bucurestiului acorda femeilor care sufera de cancer mamar, pentru teste genetice care descopera posibila recidiva a acestei afactiuni, un ajutor in valoare de 2. 500 de lei. Gabriela Firea, actualul Primar, care se afla in campanie electorala pentru un nou mandat, a facut anuntul. Se dau cate 2. 500 de lei de la Primaria Bucurestiului pentru .

Cine nu mai prezinta test negativ la granita cu Grecia. Ministerul de Externe a facut anuntul acum

Ministerul de Externe a facut oficial anuntul! O categorie de oameni nu mai sunt nevoiti sa prezinte testul negativ de covid-19 la granita cu Grecia. Despre cine este vorba? Ei nu vor mai prezenta testul negativ la granita cu Grecia Ministerul Afacerilor Externe a anuntat oficial in cursul serii de vineri ca soferii camioanelor de .

Guvernul a facut anuntul cel mare. Ce se intampla cu loteria bonurilor fiscale

Guvernul vine cu un nou anunt. Ce se va intampla cu loteria bonurilor fiscale? Romanii sunt dezamagiti de extrageri. Guvern, anunt despre loteria bonurilor fiscale Din pacate pentru romanii care si-au adunat minutios bonurile pentru a intra in cursa pentru cativa banuti in plus care pot fi recuperati de acestia, loteria bonurilor fiscale va fi .

ANAF a facut anuntul care vizeaza zeci de mii de romani. Se recupereaza banii

ANAF vine cu un nou anunt pentru romani. Cum vor putea recupera banii de la zeci de cetateni? Iata vestea oficiala! Nou anunt din partea ANAF! Cum poti recupera bani? ANAF se pregateste sa recupereze banii neplatiti firmelor care au amanat plata sub motivul crizei sanitare, declansand astfel raspunderea solidara. ANAF analizeaza acum situatia celor .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )