Libnet.ro
UNICEF

22:00

Wall Street scade pe fondul crizei din Ucraina

Hotnews Hotnews,
 Wall Street scade pe fondul crizei din Ucraina

Teama de o interventie militara rusa din Ucraina a afectat Wall Street luni, investitorii gasind totusi motive de optimism in indicatori economici pozitivi, evitand astfel o scadere accentuata a bursei: Dow Jones a cedat 0,94 %, iar Nasdaq 0,72 %. continuă pe Hotnews

Investitorii trebuie sa evite riscurile saptamana urmatoare, din cauza crizei din Ucraina

Investitorii ar trebui sa evite sa-si asume riscuri semnificative saptamana urmatoare, in contextul crizei din Ucraina, au avertizat analisti ai bancii americane Bank of New York Mellon BNY Mellon), conform Mediafax .

Rusia cere o reuniune de urgenta a Consiliului de Securitate ONU, pe tema crizei din Ucraina.

O noua reuniune de urgenta a Consiliului de Securitate ONU pe tema crizei din Ucraina, convocata la initiativa Rusiei, va avea loc luni seara la New York, anunta presedintia luxemburgheza a organismului, citata de AFP, conform Mediafax. Citeste si: Seful Dumei de Stat: Deocamdata, nu este necesara o interventie rusa in Ucraina Reuniunea Consiliului de Securitate va incepe la ora 15. 30, ora Romaniei). Sedinta de urgenta a fost solicitata de ambasadorul Rusiei la Natiunile .

Membrii NATO, convocati la consultari pe tema crizei din Ucraina

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, a anuntat pe contul sau de Twitter ca i-a convocat pe cei 28 de ambasadori ai tarilor membre ale Aliantei la o reuniune de urgenta duminica, la Bruxelles, pentru a discuta pe marginea situatiei.

Corlatean, audiat pe tema crizei din Ucraina, in comisiile de politica externa din Parlament.

Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, este audiat, marti, in comisiile de politica externa din Senat si Camera Deputatilor, pe tema evolutiilor din Ucraina, informeaza Mediafax. Audierea ministrului Titus Corlatean vine in urma hotararii Birourilor permanente reunite, care au decis, luni, audierea acestuia, pe tema situatiei din Ucraina, urmand ca intr-o saptamana sa se redacteze o propunere de declaratie comuna a comisiilor pe aceasta tema. Ministrul de Externe a declarat in .

Barack Obama a convocat echipa de securitate nationala, pe fondul crizei din Crimeea

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a convocat sambata dupa-amiaza, la Washington, echipa sa de securitate nationala pentru a examina optiunile politice menite sa conduca la solutionarea crizei din.

Criza din Ucraina scumpeste aurul cu 2%

Pretul aurului a crescut luni cu 2% din cauza escaladarii crizei din Ucraina care determina investitorii sa se refugieze in active considerate sigure, continuand tendinta de redresare de la inceputul acestui an in pofida unei scaderi inregistrate pe.

NATO se reuneste de urgenta pe fondul crizei din Ucraina

Alianta Nord-Atlantica a decis organizarea unei reuniuni de urgenta, duminica, la nivel de ambasadori, in contextul riscului izbucnirii unui razboi in Ucraina.

Pretul aurului este in crestere cu 2% din cauza crizei din Ucraina

Pretul aurului a crescut luni cu 2% din cauza escaladarii crizei din Ucraina care determina investitorii sa se refugieze in active considerate sigure, transmite Mediafax. Contractele pentru aurul cu livrare in.

UE avertizeaza Rusia cu revizuirea relatiilor, din cauza crizei din Ucraina.

Ministrii de Externe din statele membre ale Uniunii Europene avertizeaza Rusia cu revizuirea relatiilor bilaterale, daca Moscova nu va lua masuri pentru detensionarea crizei din Ucraina, transmite Mediafax. Citeste si: UPDATE: Flota rusa da ultimatum trupelor ucrainene din Crimeea sa se predea pana maine la ora 5:00. Presedintele interimar al Ucrainei confirma ultimatumul, dar spune ca este al doilea in ultimele zile Daca Rusia nu va lua masuri pentru detensionarea situatiei, UE va trebui sa .

UPDATE. A inceput reuniunea de urgenta a Consiliului de Securitate ONU, pe tema crizei din ...

UPDATE: Consiliul de Securitate al ONU a inceput, luni, o noua reuniune, a treia in patru zile consacrata crizei din Ucraina, relateaza AFP, conform Mediafax. Aceasta reuniune a fost convocata la cererea Rusiei, au anuntat diplomati. Ambasadorul rus la ONU, Vitali Ciurkin, a declarat in momentul intrarii la reuniune ca va explica in detaliu pozitia Federatiei Ruse in aceasta criza. Omologul sau francez, Gerard Araud, si-a exprimat speranta ca Ciurkin va aduce vesti bune, adica .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )