Libnet.ro
UNICEF

00:07

Watch Dogs: Legion, cel mai nou titlu Ubisoft creat alaturi de studioul din Bucuresti, se lanseaza astazi

Adevărul Adevărul,
Watch Dogs: Legion, cel mai nou titlu Ubisoft creat alaturi de studioul din Bucuresti, se lanseaza astazi

Ubisoft lanseaza Watch Dogs: Legion, titlul care le permite in premiera gamerilor sa parcurga povestea alaturi de orice personaj din joc, inovatie la dezvoltarea careia a contribuit si Ubisoft Bucuresti. continuă pe Adevărul

Facebook Gaming, oficial si gratuit: la ce ajuta cel mai nou serviciu de streaming

Intr-un domeniu din ce in ce mai aglomerat, cei de la Facebook si-au lansat propriul serviciu de streaming pentru jocuri. Intitulat Facebook Gaming, acesta are o tinta foarte clara. Facebook.

Un program militar foarte discret. Cel mai nou radar al Romaniei va fi plasat langa Ucraina

Armata Romana pregateste, foarte discret, cumpararea unui nou radar, de fabricatie americana, care v.

Cat costa o locuinta in cel mai nou complex rezidential de langa Bucuresti?

Dezvoltatorul imobiliar belgian Liebrecht wooD va incepe pe 2 noiembrie constructia primelor 94 de case din proiectul rezidential Liziera de Lac din localitatea Frumusani de langa Bucuresti. Pentru o locuinta de 77 de metri patrati utili, din.

Germania: Cel mai mare numar de infectari cu COVID-19 de la inceputul pandemiei

Un nou record negativ de cazuri COVID-19 a fost semnalat in Germania, imediat dupa ce tara a decis intrarea in carantina partiala. Germania a raportat cel mai mare numar de infectari de la.

Cel mai nociv aliment de pe piata. Toti romanii il cumpara, mai ales toamna

Medicii din Romania trag un puternic semnal de alarma si vorbesc despre fructele toxice care se gasesc in magazine. Toti romanii cumpara aceste alimente fara sa aiba habar cat sunt de nocive. Alimentul nociv de care romanii trebuie sa se fereasca Un studiu realizat de Enviromental Working Group EWG) a aratat care este cel mai .

Fructele care ingrasa cel mai mult. Toti romanii le cumpara si cred contrariul

Daca tii dieta sau obisnuiesti sa le consumi in cantitati mari, atunci trebuie sa afli topul fructelor care ingrasa cel mai mult. Desi ai tinde sa crezi ca nu iti pot afecta silueta, unele dintre acestea contin mai mult zahar decat ti-ai fi inchipuit vreodata. Acestea sunt fructele care ingrasa cel mai mult in cazul .

Lockdown la Salnic. Intrarile si iresirile sunt interzise in al doilea cel mai mare oras din Grecia

Joi, Guvernul de la Atena a decis o serie de restrictii, care se vor impune in Salonic, al doilea cel mai mare oras din tara. Masurile vin ca urmare a intrarii in scenariul rosu a localitatii, in contextul cr.

SUMAL 2.0, cel mai important instrument in lupta cu taierile ilegale de paduri, operational de la 1 noiembrie

Ministerul Mediului a anuntat ca noul SUMAL, cel mai important instrument in lupta cu taierile ilegale de paduri, va functiona din 1 noiembrie. Cu ajutorul acestuia, se va sti in permanenta cat lemn s-a.

Cel mai longeviv antrenor de tenis din Romania, la 100 ani. Ilie Nastase mi-a fost elev. ii cam fileaza o lampa VIDEO

Cel mai longeviv antrenor emerit de tenis din Romania, Eugen Vatasescu, din Ramnicu Valcea, a implinit pe 16 octombrie un secol de existenta. De-a lungul timpului, a jucat tenis cu marile personalitati ale vremurilor.

A murit cel mai bun competitor de la Ninja Warrior. George Maris s-a prabusait cu parapanta de pe Vf. Caraiman

Cel mai bun competitor de la Ninja Warrior, George Maris, a murit miercuri dimineata, dupa ce s-a prabusit cu parapanta de pe Varful Caraiman, Muntii Bucegi, potrivit ProTv. George Maris, in varsta de 32.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )