Libnet.ro
UNICEF

17:30

webPR VIDEO: Cele mai de succes documentare romanesti pot fi vizionate online, intre 6 si 12 octombrie

Hotnews Hotnews,
 webPR VIDEO: Cele mai de succes documentare romanesti pot fi vizionate online, intre 6 si 12 octombrie

Romania a devenit incet, dar sigur, un punct important pe harta internationala a cinemaului documentar. An de an, productia filmelor de documentar este intr-o continua ascensiune, iar subiectele specifice regiunii de est a Europei, dar si abordarile cinematografice tot mai variate au captat atentia si interesul publicului din toata lumea. De mai bine de doua decenii, Astra Film Festival este promotorul filmului documentar in Romania, in Europa Centrala si de Est si in lume. Intra in articol pentru a vedea Off the Beaten Track regia: Dieter Auner), Noosfera regia: Artchil Khetagouri si Ileana Stanculescu) si Blestemul ariciului regia: Dumitru Budrala). continuă pe Hotnews

Cele mai bune laptopuri pe care sa le cumperi si sa nu regreti ca ai dat prea multi bani

Cele mai bune laptopuri sunt si cele mai scumpe. Daca n-ai probleme mari cu bugetul, noi facem lista celor care merita in acest moment. Acesta e un nou episod din campania Gadget de student. Am trecut pe lista laptopuri usoare, gadgeturi esentiale si laptopuri de buget. Era cazul sa vorbim si despre cele mai bune laptopuri pe care sa le cumperi pentru performanta ridicata. Am pus insa o frana bugetului. Daca la cele mai usoare laptopuri am ales suma de [].

Care sunt cele mai frumoase carti din Romania, din punct de vedere al graficii

Volumul Serii. Multipli. Realisme. , de Nicu Ilfoveanu, a castigat premiul I la concursul national de design de carte Cele mai frumoase carti din Romania, laureatii editiei din 2014 fiind anuntati luni seara, la gala de premiere care a avut loc la UNAgaleria din Bucuresti.

Crezi ca ai ales facultatea potrivita? Uite care sunt joburile cu cele mai mari salarii la absolvire

Sunt primele tale zile ca student sau esti deja in ultimul an de facultate? Oricum ar fi, angajatorii te anunta ca cele mai bine platite joburi imediat dupa absolvire se invart in jurul sumei de 1. 000 de euro net. Totusi, pe lista nu se afla si joburi.

Top 6 hoteluri cu cele mai confortabile paturi din lume!

Atunci cand iti alegi un loc in care sa-ti petreci vacanta, cu siguranta te gandesti si la confortul pe care un hotel ti-l poate oferi. Si pe langa decoratiunile de lux, patul reprezinta un element esential. De ce? Pentru ca in vacanta iti doresti, pe langa distractie si locuri frumoase cu care sa-ti bucuri ochii, sa te odihnesti in cele mai optime conditii! .

Bucurestiul a avut cele mai mari tranzactii de preinchiriere de birouri din Europa Centrala si de Est

Bucurestiul a atras in primul semestru cele mai mari doua tranzactii de preinchiriere de spatii de birouri din Europa Centrala si de Est Praga, Budapesta, Varsovia), respectiv Vodafone 16. 000 metri patrati in Bucharest One) si Orange 14. 000 metri patrati in Green Court Bucharest), potrivit DTZ.

Cele mai bune alimente care ajuta la tratarea cancerului

Cancerul este unul dintre cele mai grave maladii, care afecteaza atat femeile, cat si barbatii. Din acest motiv a devenit din ce in ce mai important sa stim ca alimentele nu doar hranesc organismul, ci au si proprietati anticancer.

Cele mai periculoase 4 minciuni la care sa renunti

De multe ori ne mintim singuri, ca sa putem trece mai usor peste unele probleme. Chiar daca par nevinovate, aceste minciuni sunt foarte periculoase si ar trebui sa renunti la ele. Iata cele mai periculoase 4.

Soferul roman care a provocat unul dintre cele mai grave accidente rutiere din Grecia nu avea atestat profesional

Soferul roman care a provocat unul dintre cele mai grave accidente din istoria Greciei nu avea atestat profesional, a anuntat Autoritatea Rutiera Romana. Soferul este acuzat acum de omor din culpa. Cinci oameni.

Cele mai interesante 11 berarii din lume

Cu prilejul sarbatorii mondiale a berii, Oktoberfest, va invitam sa faceti o calatorie, fie ea si numai virtuala, printre cele mai interesante berarii din lume: unele sunt la capatul lumii, altele se afla manastiri, iar altele uimesc prin metodele mai putin conventionale de obtinere a berii.

FOTO Cele mai frumoase plaje din Caraibe

Insulele Caraibe reprezinta fara indoiala una dintre cele mai exotice destinatii de vacanta. Situate in sud-estul Americii de Nord, sutele de insule care compun regiunea Caraibe ofera celor care le viziteaza zeci de plaje perfecte pentru amatorii de sporturi acvatice sau pentru cei care vor doar sa se relaxeze stand la Soare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )