Libnet.ro
UNICEF

01:05

De pe Windows Phone, Microsoft si-a portat cele mai importante aplicatii pe iOS si Android

Playtech Playtech,
De pe Windows Phone, Microsoft si-a portat cele mai importante aplicatii pe iOS si Android

Printr-o miscare de trupe neobisnuita, cei de la Microsoft au decis sa-si aduca pe iOS si Android cele importante aplicatii proprietare de pe Windows Phone. Daca mai exista vreun dubiu legat de faptul ca cei de la Microsoft pot fi imuni la popularitatea iOS si Android, acesta a fost spulberat astazi. incepand de astazi, o serie de aplicatii care au facut valuri pe Windows Phone, sunt disponibile tuturor utilizatorilor de smartphone, indiferent daca folosesc un iPhone sau un Android. Respectiva []. continuă pe Playtech

Unul dintre cei mai mari producatori de smartphone-uri din lume renunta la Windows Phone

Huawei, unul dintre cei mai importanti producatori chinezi de smartphone-uri la nivel global, renunta la planurile de a dezvolta smartphone-uri echipate cu Windows Phone, asta dupa ce compania a anuntat in cursul acestui an de a crea telefoane mobile.

ANOFM: Peste 11.800 de posturi vacante, cele mai multe in Bucuresti, cele mai putine in Caras-Severin

Peste 11. 800 de locuri de munca sunt vacante, cele mai multe fiind in Capitala, Cluj si Ilfov, iar cele mai putine in Caras-Severin, Mehedinti, Salaj, Suceava si Ialomita, informeaza, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Cele mai periculoase meserii din Romania. Campionii anchetelor de coruptie

Cele mai periculoase meserii, in Romania, nu mai sunt cele care presupun lucrul la inaltime, cu substante toxice sau in mine. Periculoase, in ziua de azi, sunt cele in care se gestioneaza bani publici sau care implica tentatia mitei. Riscurile sunt enorme pentru un ministru, primar, sef de CJ, parlamentar sau chiar si pentru magistrati. Adevarul va prezinta topul meseriilor periculoase prin prisma DNA.

ANOFM: Peste 11.800 de posturi vacante, cele mai multe in Bucuresti

Peste 11. 800 de locuri de munca sunt vacante, cele mai multe fiind in Capitala, Cluj si Ilfov, iar cele mai putine in Caras-Severin, Mehedinti, Salaj, Suceava si Ialomita.

Traditii de Sarbatori! Top 9 cele mai ciudate obiceiuri de pe intreg globul!

De la busteanul impodobit de locuitorii din Catalunia si pana la Noaptea Ridichiilor Mexic) sau panzele de paianjen aducatoare de noroc, iata care sunt cele mai ciudate traditii de Sarbatori din toata lumea.

Cele mai bune video review-uri in limba romana sosesc pe Tech Adevarul

Incepand din aceasta luna, fanii Tech Adevarul vor avea ocazia sa vada cele mai bune video review-uri in limba romana de pe internet. Laboratorul Darwin, un show de YouTube din Republica Moldova, soseste pe adevarul. ro.

FOTO Cele mai spectaculoase fotografii realizate cu drone

O colectie cu cele mai spectaculoase imagini capturate cu ajutorul dronelor a fost realizata de catre site-ul Dronestagram. La inceputul anului, postul de televiziune National Geographic a selectat si premiat cea mai buna fotografie realizata la sute de metrii inaltime: un vultur care trece la cativa centimetri sub obiectivul dronei.

Aplicatii Apple Cele mai bune programe pe care le poti instala pe iPhone si iPad [VIDEO]

Apple a anuntat cele mai bune aplicatii din 2014. La finalul fiecarui an, compania americana selecteaza acele programe care au facut diferenta cu adevarat. Elevate, o aplicatie care-ti antreneaza creierul a fost aleasa campioana acestui an. Potrivit Apple, cea mai buna aplicatie a fost Elevate, care e un program prin care poti sa-ti imbunatatesti concentrarea, rigoarea matematica si atentia la detalii. Ea functioneaza prin intermediul unor pasi zilnici pe care trebuie sa-i parcurgi. Despre Elevate am vorbit si la emisiunea [].

VIDEO Cele mai bune aplicatii pentru iPhone si iPad din 2014

Apple a anuntat cele mai bune aplicatii din 2014. La finalul fiecarui an, compania americana selecteaza acele programe care au facut diferenta cu adevarat. Elevate, o aplicatie care-ti antreneaza creierul a fost aleasa campioana acestui an.

Drumurile din Apuseni, cele mai proaste din Alba. Zeci de kilometri se afla inca la stadiul pietruit sau chiar de pamant

Reteaua de drumuri nationale si judetene are in Alba o lungime de circa 1. 500 de kilometri. Doua treimi din aceasta este formata din drumurile judetene care au o lungime totala de 1. 030 kilometri, in timp ce caile rutiere nationale se intind pe 440 de kilometri. Cele mai proaste drumuri sunt cele din zonele montane, unde circulatia scazuta nu a justificat pana acum finantarea unor lucrari de modernizare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )