Libnet.ro
UNICEF

15:45

Zambia, in doliu dupa moartea unui peste. Radu Banciu: Cand ne-o fi la fel de rau acum, sa ne gandim ca sunt unii mai imbecili decat noi undeva pe planeta (VIDEO)

B1 B1,
Zambia, in doliu dupa moartea unui peste. Radu Banciu: Cand ne-o fi la fel de rau acum, sa ne gandim ca sunt unii mai imbecili decat noi undeva pe planeta (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, situatia petrecuta in Zambia, unde moartea pestelui Mafishi a fost deplansa pana si de presedintele Edgar Lungu. Sa. continuă pe B1

Radu Banciu l-a distrus pe Liviu Dragnea. Reactia socanta pe care a avut-o la TV

Jurnalistul Radu Banciu a avut o reactie, la auzul informatiilor legate de fostul presedinte al PSD Liviu Dragnea, care in prezent este incarcerat la Penitenciarul Rahova. Ca urmare, Radu Banciu a avut un atac fara precedent. Radu Banciu l-a distrus pe Liviu Dragnea Dupa ce Liviu Dragnea s-a plans magistratilor de la Judecatoria Sectorului 5 .

Radu Banciu, despre Liviu Dragnea: Sa stiti ca inca e viu. isi petrece 23 de ore din 24 in celula, ceea ce, sigur, nu poate decat sa ne bucure (VIDEO)

Radu Banciu a exprimat, in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu, uluirea si revolta vizavi de faptul ca Romania a fost o vreme condusa de un individ ca Liviu Dragnea, un garajist si un nimeni.

Radu Banciu, despre deschiderea metroului din Drumul Taberei: Vor introduce garnituri vechi de 40 de ani. Asta e Capitala Romaniei

Radu Banciu a vorbit in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca magistrala de metrou din Drumul Taberei ar putea fi data in folosinta in acest weekend. Prezentatorul a spus ca, pe.

Radu Banciu: Sigur ca PSD si-ar dori comasarea alegerilor, ca n-ar pierde decat o data la fundul gol (VIDEO)

Radu Banciu a sustinut, in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu, ca ideea avansata de presedintele PSD, Marcel Ciolacu, privind comasarea alegerilor locale cu cele parlamentare este o prostie.

Radu Banciu, despre redeschiderea scolilor: Avem scenariul ecarlat, untdelemn, paprika... Da-le dracului de scenarii, ca nu ele conteaza, ci culoarea din capatul lor! (VIDEO)

Radu Banciu a ironizat, in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu, organizarea greoaie si alambicata a deschiderii noului an scolar, pe scenariile verde, galben si rosu, dar si incapacitatea.

Radu Banciu: Elevii nu au unde se duca. Practic, scolile nu sunt pregatite. Va fi o debandada fara precedent

Radu Banciu a vorbit in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre cat de nepregatite sunt scolile din Romania, in plina pandemiesi cand inceputul anului scolar bate la usa. Potrivit.

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )