Libnet.ro
UNICEF

00:07

Zece cele mai nimicitoare boli din istorie: malaria, holera, tuberculoza si SIDA au ucis sute de milioane de oameni

Adevărul Adevărul,
Zece cele mai nimicitoare boli din istorie: malaria, holera, tuberculoza si SIDA au ucis sute de milioane de oameni

De-a lungul timpului, milioane de oameni au decedat in urma unor epidemii. in cele ce urmeaza va vom prezenta 10 dintre cele mai nimicitoare epidemii. continuă pe Adevărul

Zece cele mai nimicitoare boli din istorie: malaria, holera, tuberculoza sau SIDA au ucis sute de milioane de oameni

De-a lungul timpului, milioane de oameni au decedat in urma unor epidemii. in cele ce urmeaza va vom prezenta 10 dintre cele mai nimicitoare epidemii.

Documentaria.ro - Un album cu cele mai bune fotografii din ultimii 10 ani de protest in Romania

Documentaria. ro - o platforma dedicata fotografiei documentare in mediul online romanesc - lanseaza un proiect non-profit prin care sa publice un album cu cele mai bune fotografii din ultimii 10 ani de protest in Romania, impreuna cu o interpretare sociologica a manifestarilor de strada din ultimul deceniu.

Care sunt cele mai nocive fructe din punctul de vedere al continutului de pesticide

Introduse in gradinarit acum peste 75 de ani, pesticidele prezinta si o serie intreaga de pericole, in special asupra celora care consuma fructe tratate cu asa ceva. Iata care sunt cele mai nocive fructe, din punct de vedere al numarului de pesticide, conform unui studiu recent al Environmental Working Group EWG), o organizatie americana cu sediul la Washington D.

Recenziile false invadeaza cele mai populare aplicatii din Google Play

Google se confrunta cu o noua problema, iar de aceasta data recenziile false la aplicatiile din Google Play sunt cele care-i pun bete in roate companiei. Google ne aduce in fata o noua problema, care nu face decat sa ne trezeasca neincrederea in mediul online. Cand vine vorba de descarcarea aplicatiilor, feedback-ul oferit de utilizatori nu [].

Mesaje de Florii 2017. Cele mai istete Mesaje de Florii 2017

Mesaje de Florii 2017. Cu o saptamana inainte de Paste e timpul pentru cele mai frumoase Mesaje de Florii 2017. Alege un mesaj plin de caldura si indrepta gandurile tale calde spre cei.

URARI SI MESAJE DE FLORII. Care sunt cele mai populare nume de flori

Potrivit statisticilor Directiei pentru Evidenta Persoanelor cele mai des intalnite nume feminine sunt Viorica peste 146. 000 de persoane), Florentina peste 128.

Mesaje de Florii 2017. Cele mai frumoase Mesaje de Florii 2017 pentru cei dragi

Mesaje de Florii 2017. Milioane de romani sarbatoresc Floriile in aceasta duminica. Cu o saptamana inainte de Pasti, e timpul pentru cele mai frumoase Mesaje de Florii 2017. Trimite celor .

Urari de Florii 2017. Cele mai frumoase Urari de Florii 2017 pentru cei dragi

Urari de Florii 2017. Milioane de romani sarbatoresc Floriile in aceasta duminica. Cu o saptamana inainte de Pasti, e timpul pentru cele mai frumoase Urari de Florii 2017. Trimite celor .

Cele mai bune medicamente naturale pentru bolnavii de Parkinson

NEUROLOGIE Cele mai multe cazuri de boala Parkinson sunt depistate la 10-20 de ani de la debut, iar tratamentul se adreseaza simptomelor. Alimentatia, activitatea fizica si medicatia sunt cei trei piloni importanti pentru imbunatatirea calitatii vietii pacientilor care se confrunta cu aceasta boala invalidanta.

Adobe lucreaza la o aplicatie care iti poate infrumuseta chiar si cele mai urate selfie-uri

Adobe ne arata care va fi viitorul selfie-urilor. O aplicatie care se va folosi de inteligenta artificiala pentru a-ti infrumuseta chiar si cele mai uratefotografii. Compania nu este straina de ceea ce presupune un program de modificare a imaginilor si, putem spune, ca ne-a adus pe piata una dintre cele mai profesioniste aplicatii- Adobe Photoshop.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )