Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ziua Fitday 2015 Cea mai miscata zi din an la Carei

Adevărul Adevărul,
Ziua Fitday 2015 Cea mai miscata zi din an la Carei

Duminica, 17 mai 2015, incepand cu ora 11. 00 in Sala de Sport a Colegiului Tehnic Iuliu Maniu din Carei, strada Iuliu Maniu, nr. 20, va avea loc Fitday 2015 Cea mai miscata zi din an. continuă pe Adevărul

Las Fierbinti a inregistrat cea mai mare audienta de pana acum: cati romani au urmarit serialul de la Pro TV

Serialul romanesc Las Fierbinti a inregistrat, la nivelul publicului comercial, cea mai mare audienta de pana acum, plasand postul Pro TV in fruntea clasamentului, la mare distanta de locul al doilea.

Un nou zgarie-nori va brazda cerul Manhattan-ului. Nordstrom Tower va fi cea mai inalta cladire din intreaga emisfera vestica

Panorama orasului New York se pregateste sa se imbogateasca cu inca un turn zgarie-nori. Noul proiect, Nordstrom Tower, va avea o inaltime de 547 de metri si va fi cea mai inalta constructie din.

Sorin Oprescu, dupa recuperarea celor sapte hectare din Parcul Herastrau: Este cea mai mare victoriei a Primariei, este o decizie istorica

Dupa ani intregi de lupta in instanta, Primaria Capitalei a reusit sa recupereze un teren cu o suprafata de sapte hectare din Parcul Herastrau care ajunsese in proprietatea unor rechini imobiliari. Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat ca aceasta decizie este cea mai mare victoiei a municipalitatii.

Un tablou de Picasso, cea mai scumpa opera de arta din lume, vandut pentru 180 mil. dolari

Un tablou in ulei realizat de Pablo Picasso in 1955 a fost vandut cu 179,4 milioane de dolari la o licitatie organizata luni de casa Christie039;s, la New York, si a devenit astfel cea mai scumpa opera de arta tranzactionata vreodata la licitatie,.

Clasa muncitoreasca din Galati, cea mai puternica din tara in preajma Primului Razboi Mondial:in doua ore, punem in stare de revolta 6.000 de lucratori

In 1906, Galatiul era printre judetele fruntase ale tarii la capitolul miscare muncitoreasca. Cele mai puternice miscari de acest gen au avut loc in zona portului Galati.

Florin Mergea a urcat pe locul 14, cea mai buna clasare din cariera. A sarbatorit cu bere succesul de la Madrid

Tenismanul Florin Mergea, care a castigat impreuna cu indianul Rohan Bopanna turneul de categorie Masters 1000 de la Madrid, a urcat cinci pozitii in ierarhia ATP de dublu data publicitatii luni si ocupa locul 14, cel mai bun din cariera, cu 4. 380 de puncte.

Mircea Badea, mesaj pentru Turcescu: Fa-ti un serviciu secret privat. Esti mult mai credibil din postura asta

Mircea Badea l-a sfatuit pe Robert Turcescu, care a cerut donatii pentru televiziunea sa online, sa isi infiinteze mai degraba un serviciu secret privat, ca ar fi mult mai credibil din postura asta. Ba,.

Google ramane cel mai mare furnizor global de media, Facebook are cea mai mare crestere. In Romania, cei doi giganti au cresteri anuale de peste 50% - raport Zenith

Google domina topul international al furnizorilor de spatii media Top 30 Global Media Owners 2015, publicat de reteaua internationala de media ZenithOptimedia. Dar, in timp ce Google isi mareste avantajul fata de cel mai apropiat competitor, cresterea cea mai mare in acest clasament este cea a Facebook, furnizor vazut drept principalul beneficiar al tranzitiei catre mobile, potrivit unui comunicat Zenith Romania. Agentia locala apreciaza ca si in Romania Google si Facebook inregistreaza cresteri anuale de peste 50%, desi pozitiile intr-un posibil clasament local nu ar fi inca atat de sus ca in clasamentul global.

OPTIMISM. Aproape cea mai mare crestere economica din Europa emergenta

Romania va inregistra in acest an una dintre cele mai rapide cresteri economice din Europa emergenta, de 3% in 2015 si 3,2% in 2016, sustinuta de redresarea zonei euro, potrivit noilor estimari publicate joi de Banca Europeana pentru Reconstructie si.

Citu: Administrarea unei economii care creste - provocarea cea mai mare pentru Guvern

Economia noastra a inregistrat o crestere de peste 4%, in primul trimestru al anului in curs fata de aceeasi perioada din 2014, conform datelor publicate, ieri, de Institutul National de Statistica INS).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )