Libnet.ro
UNICEF

11:15

Zmeura de Aur: care sunt cele mai proaste filme ale anului 2015

Playtech Playtech,
Zmeura de Aur: care sunt cele mai proaste filme ale anului 2015

Dupa ce ne-am bucurat pentru premiul primit de LeonardoDiCaprio la Globurile de aur si ne-am scarpinat in cap cand am auzit ca Martianul a fost numit cea mai buna comedie), a venit timpul sa ne distram pe seama celor mai proaste filme de anul trecut. Nominalizarile pentru cea de-a 36-a editie a premiilor Zmeura de []. continuă pe Playtech

UPDATE. Globurile de Aur: Care sunt cele mai bune filme ale lui 2016

40: Filmele The Revenant, de Alejandro Gonzalez Inarritu, si The Martian, de Ridley Scott, au fost desemnate ceamai buna drama si cea mai buna comedie, la cea de-a 73-a gala a premiilor Globul de Aur.

Nominalizari Zmeura de Aur 2016: Fifty Shades of Grey, campion la mentiuni. Lista celor mai proaste filme si a celor mai slabi actori

Drama erotica Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey conduce topul nominalizarile la cea de-a 36-a editie a premiilor Zmeura de Aur, cu sase mentiuni.

Care sunt filmele cu cele mai multe nominalizari la Zmeura de Aur 2016

Filmul Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey a fost nominalizat la sase categorii, la premiile Zmeura de Aur, care recompenseaza cele mai slabe filme si performante actoricesti ale anului.

Un an incredibil! Cele mai asteptate filme SF din 2016

2016 se anunta a fi cel mai spectaculos din ultimii 10 ani pentru fanii filmelor science-fiction. Pe marile ecrane urmeaza sa vedem cateva zeci de premiere, de la X-Men: Apocalypse si Captain America: Civil.

Fetele din timpul orgasmului: de ce seamana cu grimasele de durere cele mai frecvente expresii faciale produse de placere

Cu exceptia cazului in care ne-am inregistrat in timpul unei partide de sex, probabil ca habar nu avem cum aratam atunci cand ajungem la orgasm si ce grimase obisnuim sa facem. Un studiu realizat de spanioli a aratat care sunt cele mai frecvente grimase pe care le fac oamenii atunci cand ajung la orgasm, dar si de ce expresiile faciale din timpul orgasmului seamana cu cele facute atunci cand ne doare ceva.

Globurile de Aur 2016: cele mai frumoase tinute de pe covorul rosu. Artistele au optat pentru rochii spectaculoase, dar cuminti GALERIE FOTO

Cea de-a 73-a gala a premiilor Globul de Aur, care a avut loc duminica seara, la Los Angeles, a fost un nou prilej pentru vedetele internationale sa isi etaleze tinutele pe covorul rosu, editia din acest an a evenimentului fiind una a couture-ului fara clisee, potrivit New York Times. in mod surprinzator, multe dintre actrite au renuntat la rochiile provocatoare sau chiar vulgare pentru creatii elegante si nu mai putin spectaculoase.

Globurile de Aur: Cele mai frumoase tinute de pe covorul rosu (Galerie foto)

Ca in fiecare an, regalul decernarilor de premii aduce si cele mai frumoase tinute pe care designerii s-au grabit sa le ofere vedetelor care pasesc pe covorul rosu. S-a intamplat si in acest an la Globurile de Aur.

Topul actorilor ale caror filme au generat cele mai mari incasari

Harrison Ford l-a depasit pe Samuel L. Jackson si a revenit pe primul loc in topul actorilor de la Hollywood ale caror filme au generat cele mai mari incasari din istoria cinematografiei, informeaza site-ul revistei New Musical Express, citat de Mediafax.

Cele mai periculoase tari pentru turisti sunt cele din Orientul Mijlociu si din Africa

Cele mai periculoase tari, care nu le sunt recomandate celor care pleaca in vacanta, sunt cele din Orientul Mijlociu si din Africa, potrivit unei harti publicate de International SOS si care prezinta gradul de risc pentru turisti in fiecare tara de pe glob, scrie turismistoric. ro.

Care sunt bancile cu cele mai multe reclame inregistrate in 2015

Alpha Bank, ING Bank si BCR sunt bancile cu cele mai multe reclame inregistrate pe parcursul anului 2015.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )