Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un an incredibil! Cele mai asteptate filme SF din 2016

Antena3 Antena3,
Un an incredibil! Cele mai asteptate filme SF din 2016

2016 se anunta a fi cel mai spectaculos din ultimii 10 ani pentru fanii filmelor science-fiction. Pe marile ecrane urmeaza sa vedem cateva zeci de premiere, de la X-Men: Apocalypse si Captain America: Civil. continuă pe Antena3

Cele mai fericite tari din lume: Arabia Saudita, in top. Unde s-a pierdut Europa?

Columbia, Fiji si Arabia Saudita sunt cele mai fericite tari din lume si acest lucru contrazice perceptia generala despre ce ii face fericiti pe oameni. Astfel, respectarea drepturilor umane, siguranta nationala si criminalitate redusa par ca nu.

UPDATE. Globurile de Aur: Care sunt cele mai bune filme ale lui 2016

40: Filmele The Revenant, de Alejandro Gonzalez Inarritu, si The Martian, de Ridley Scott, au fost desemnate ceamai buna drama si cea mai buna comedie, la cea de-a 73-a gala a premiilor Globul de Aur.

Banca Elvetiei se asteapta la cele mai mari pierderi din istorie

Banca Elvetiei estimeaza ca va raporta pentru anul trecut o pierdere de 23 miliarde franci 23,05 miliarde dolari), cea mai mare din istoria institutiei, ca urmare a incercarilor de a tempera intarirea francului, in contextul renuntarii in ianuarie la plafonul de 1,2 franci pentru un euro, transmite Mediafax.

Ieftinire semnificativa a motorinei. Care sunt preturile la cele mai ieftine benzinarii din tara

Motorina s-a ieftinit din nou! Statiile Petrom din tara au diminuat vineri pretul la motorina comercializata in statiile proprii cu trei bani! Astfel, in majoritatea statiilor PECO Petrom motorina se poate.

Banca Elvetiei estimeaza cele mai mari pierderi din istorie. Vezi motivele

Banca Elvetiei estimeaza ca va raporta pentru anul 2015 o pierdere de 23 miliarde franci.

Topul actorilor ale caror filme au generat cele mai mari incasari

Harrison Ford l-a depasit pe Samuel L. Jackson si a revenit pe primul loc in topul actorilor de la Hollywood ale caror filme au generat cele mai mari incasari din istoria cinematografiei, informeaza site-ul revistei New Musical Express, citat de Mediafax.

Cat castiga o stewardesa, care sunt calitatile unui bun insotitor de zbor si cele mai neplacute aspecte ale meseriei

Calatoriile in lung si in lat, popasurile in cele mai frumoase locuri din lume si uniformele elegante sunt cateva dintre beneficiile evidente ale slujbei de steward. in plus, in cazul anumitor companii, salariile sunt mai mult decat tentante. Procesul de selectie al candidatilor este insa unul foarte riguros, asa ca nu oricine poate ajunge la inaltime.

Top cele mai generoase echipe de fotbal din Marea Britanie

In topul celor mai generoase echipe de fotbal din Marea Britanie este Chelsea Football Club. Echipa britanica a platit jucatorilor, sezonul trecut, cele mai mari salarii din Premier League, in valoare totala de 215,6 milioane de lire sterline aproximativ 290 de milioane de euro).

Banca Elvetiei se asteapta la cele mai mari pierderi din istorie

Banca Elvetiei estimeaza ca va raporta pentru anul trecut o pierdere de 23 miliarde franci 23,05 miliarde dolari), cea mai mare din istoria institutiei, ca urmare a incercarilor de a tempera intarirea francului, in contextul renuntarii in ianuarie la.

Ce filme au primit cele mai multe nominalizari la premiile BAFTA

Nominalizarile la premiile British Academy Of Film And Television Arts BAFTA) 2016 au fost anuntate, vineri dimineata, la Londra, drama Bridge of Spies, inspirata din fapte reale, petrecute in timpul Razboiului Rece, si Carol, care prezinta relatia dintre doua femei, primind cele mai multe nominalizari.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )