Libnet.ro
UNICEF

19:00

65 de milioane de dolari pentru barbatul care o va cuceri pe Gigi. Misiunea aproape imposibila propusa de un magnat din Hong Kong

Antena3 Antena3,
65 de milioane de dolari pentru barbatul care o va cuceri pe Gigi. Misiunea aproape imposibila propusa de un magnat din Hong Kong

Unii oameni traiesc cu impresia ca banii pot cumpara absolut orice sau pe oricine. Si mai grav decat atat, unele persoane isi trateaza copiii ca pe simple proprietati, crezand ca le pot dicta cum sa-si. continuă pe Antena3

Un miliardar din Hong Kong ofera o recompensa de peste 60 milioane de dolari pentru barbatul care o poate cuceri pe fiica sa lesbiana

Unul dintre cei mai bogati oameni din Hong Kong a oferit o recompensa de peste 60 milioane de dolari pentru barbatul care va putea sa o cucereasca pe fiica sa lesbiana, dupa ce aceasta a intrat intr-un parteneriat civil cu prietena sa de mai multi ani, in Franta, relateaza Daily Telegraph in editia online.

AU Optronics - amendata cu 500 milioane dolari pentru cartel in SUA

Producatorul taiwanez de monitoare AU Optronics Corp. a fost amendat de o instanta americana cu 500 de milioane de dolari pentru stabilirea preturilor in domeniu, alaturi de rivalii sai.

Recompensa uriasa oferita de un miliardar din Hong Kong pentru cel care o va cuceri pe fiica sa lesbiana

Un tata din Hong Kong este dispus sa faca orice pentru a-si aduce fiica pe drumul cel bun. Unul din cei mai bogati oameni din tara ofera o recompensa de peste 60 de milioane de dolari celui care poate sa o.

Mechel VINDE patru COMBINATE metalurgice din Romania, pentru 150 milioane dolari.

Grupul metalurgic rus Mechel a scos la vanzare numeroase active, inclusiv uzinele detinute in Romania, si doreste sa obtina potrivit Kommersant. ru 150 milioane de dolari pentru combinatele Mechel Targoviste, Mechel Campia Turzii, Laminorul Braila si Ductil Steel, potrivit Mediafax. Mechel a scos la vanzare numeroase active pentru a-si reduce datoriile si a finanta un proiect minier, printre acestea numarandu-se companiile controlate prin firma Eastern European Steel Division SRL, care .

Operatorii telecom vor plati 682,1 milioane euro pentru licente.

Cosmote, Orange, RCSRDS, Vodafone si 2K Telecom vor plati 682,14 milioane euro pentru licentele telecom in frecventele de 800, 900, 1. 800 si 2. 600 MHz, suma fiind sub valoarea de pornire a licitatiei, de 726,8 milioane euro, potrivit Mediafax. Anuntul a fost facut luni de autoritatea de reglementare in comunicatii, ANCOM. Defalcat, Vodafone Romania va plati 228,52 milioane euro, Orange Romania 227,14 milioane euro, Cosmote Romania 179,88 milioane euro, RCSRDS 40 milioane euro, iar .

Zhanat Tussupbekov: Modernizarea Rompetrol Rafinare aduce un castig de 80 milioane dolari pe an

Investitiile in rafinaria Petromidia au permis Grupului Rompetrol sa reduca din costurile de rafinare si sa creasca marjele, cu un beneficiu economic de 80 de milioane de dolari pe an, potrivit lui Zhanat Tussupbekov, director general executiv al Grupului Rompetrol TRG), citat de Agerpres.

Barbatul care si-a ucis sora pe o strada din Bucuresti, arestat pentru 29 de zile.

Barbatul retinut dupa ce si-a ucis sora pe o strada din Capitala a fost arestat pentru 29 de zile, potrivit deciziei luate marti de Tribunalul Bucuresti, prin care a fost admisa propunerea in acest sens formulata de procurori, potrivit Mediafax. Hotararea instantei poate fi atacata cu recurs la Curtea de Apel Bucuresti. Barbatul a fost retinut, marti, de procurorii Parchetului Capitalei pentru ca, in urma cu o zi, pe o strada din Bucuresti, si-a ucis sora, injunghiind-o de mai multe ori cu .

Platim bani grei pentru cei care il vor OMORi pe blasfemator. Anuntul socant facut de musulmani care alerteaza intreaga lume

Lumea musulmana a pus o noua recompensa uriasa pe capul realizatorului filmului anti-islam, Innocence of Muslims. Este vorba de putin peste o suta de mii de dolari, iar oferta a venit din partea unui partid din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )