Libnet.ro
UNICEF

21:31

Accident grav pe un drum european: Ministrul Mediului se afla in trafic

B1 B1,
Accident grav pe un drum european: Ministrul Mediului se afla in trafic

Un accident de circulatie s-a produs, joi, pe drumul dintre Orsova si Severin. Doua tiruri au intrat in coliziune, blocand traficul pentru cateva zeci de minute. Cei doi soferi au ajuns la. continuă pe B1

Ministrul Mediului s-a intalnit cu primarii din Mehedinti. Managementul deseurilor, un domeniu cu mari probleme

Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Cristiana Pasca-Palmer, a avut joi, la Drobeta Turnu Severin o intalnire de lucru cu subprefectul judetului Mehedinti, Andrei Stanisoara, vicepresedintele Consiliului Judetean Mehedinti, Liviu Mazilu, precum si cu primarii oraselor si comunelor din judetul Mehedinti.

Accident grav de circulatie in judetul Iasi: O persoana a decedat si 5 sunt ranite (FOTO)

Un grav accident rutier s-a produs in comuna ieseana Ciohorani. Trei autoturisme marca Ford, VW si un Logan al operatorului ApaVital, au fost implicate intr-un accident rutier grav pe drumul european E 85.

Accident grav pe o trecere de pietoni: un sofer a fugit dupa ce a dat cu masina peste o femeie si fiica sa de doi ani

Un accident rutier grav s-a petrecut pe o trecere de pietoni din municipiul Vulcan. O tanara de 31 de ani si fiica sa au fost lovite de masina, iar la scurt timp soferul care a provocat accidentul a fugit de la locul faptei. Este cautat de politisti.

Accident grav in Bucuresti. Circulatia e blocata

Circulatia rutiera este blocata pe bulevardul Mihai Bravu din Sectorul 3 al Capitalei din cauza unui accident rutier in care au fost implicate trei autoturisme, o persoana fiind ranita usor, transmite.

Accident grav in Capitala: Un sofer ar fi incercat sa evite un pieton care traversa NEREGULAMENTAR (FOTO)

O femeie a fost ranita intr-un accident pe bulevardul Mihai Bravu din Sectorul 3 al Capitalei, unde au fost implicate trei masini. Soferul care se face vinovat de accident le-a declarat politistilor ca a.

Accident grav pe DN1, intre Azuga si Busteni

O persoana a murit si alte cateva au fost ranite, in noaptea de miercuri spre joi, intr-un accident rutier care a avut loc pe DN1, in dreptul statiunilor prahovene Azuga si Busteni, dupa ce o camioneta a intrat spre contrasens si s-a ciocnit cu un autovehicul in care se aflau noua persoane.

Accident grav! O persoana a murit, iar alte trei au fost ranite, din cauza unei depasiri nereusite

O persoana a decedat, iar alte trei au fost duse la spital pentru ingrijiri medicale in urma unui accident rutier care a avut loc miercuri dupa amiaza, la iesirea din localitatea Ciohorani spre Hanul.

Accident grav pe DN 1. O persoana a murit, traficul este ingreunat

Traficul rutier se desfasoara pe o singura banda pe DN 1, in apropierea localitatii Saliste, unde o persoana a murit si alte doua sunt ranite in urma unui accident de circulatie, potrivit.

Accident grav la prima ora a diminetii in localitatea Draguseni. Ciocnirea dintre masini a trezit vecinii

Un accident frontal extrem de puternic i-a trezit pe locuitorii de pe strada principala din localitatea Draguseni. Soferii celor doua masini implicate au scapat fara rani grave.

ştiri de la B1

actualitate, 21:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )