Libnet.ro
UNICEF

20:15

Accident GRAV, duminica seara, pe DE581. Un copil a murit

România Liberă România Liberă,
Accident GRAV, duminica seara, pe DE581. Un copil a murit

Un copil in varsta de trei ani a murit, duminica seara, in urma unui accident produs pe DE581, in localitatea vasluiana Rasesti. Se pare ca victima a sarit in fata masinii unei soferite care circula regulamentar. continuă pe România Liberă

Vulturii Albaniei au un jucator cotat la 12 milioane de euro. Cu cine ne vom confrunta in finala de duminica seara

Nationala Romaniei va juca duminica seara, de la opra 22. 00, un meci decisiv pentru calificarea in optimile Campionatului European, contra Albaniei.

Accident grav la Balotesti. Circulatia este deviata printr-o benzinarie

Un accident de circulatie s-a produs duminica dimineata pe raza comunei Balotesti, in urma caruia trei persoane au fost ranite, informeaza Centrul Infotrafic. Potrivit sursei citate, in judetul.

Radu Banciu, reactie dupa accidentul din Brasov: Va dati seama ce tara suntem? Va trebui probabil sa avem si noi un accident grav de caruta electorala, ca sa stabilim exact ce s-a intamplat (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre reactia autoritatilor dupa accidentul produs in judetul Brasov, in care patru persoane au murit si.

Accident grav la iesirea de pe Autostrada A4! O masina a s-a izbit de un TIR (FOTO)

Un accident rutier grav s-a produs, sambata dimineata, la iesirea de pe Autostrada A4. O masina in care se aflau trei persoane a intrat intr-un TIR, potrivit libertatea. ro. Cele trei.

Accident grav la iesirea de pe Autostrada 4! O masina a s-a izbit de un TIR (FOTO)

Un accident rutier grav s-a produs, sambata dimineata, la iesirea de pe Autostrada 4. O masina in care se aflau trei persoane a intrat intr-un TIR, potrivit libertatea. ro. Cele trei persoane,.

Accident grav pe o sosea din Cluj! Noua persoane au fost ranite dupa ce o masina a intrat intr-un microbuz

Doua persoane au fost grav ranite, iar alete sapte au suferit rani usoare, dupa ce un autoturism a lovit, sambatam un microbuz. Accidentul s-a produs in localitatea Capusu Mare, DN1 E60), potrivit Pr.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1964 seconds )