Libnet.ro
UNICEF

19:00

Accident grav in Suceava. Un barbat a murit

Antena3 Antena3,
Accident grav in Suceava. Un barbat a murit

Un barbat a murit, iar o femeie a fost ranita intr-un accident rutier produs in localitatea suceveana Doroteia, a anuntat purtatorul de cuvant al ISU Suceava, Alin Galeata. Potrivit sursei. continuă pe Antena3

Accident grav la Iasi. O ambulanta a fost implicata

Un accident grav, in care a fost implicata o ambulanta, a avut loc luni dimineata la Iasi. O asistenta care se afla in ambulanta a fost ranita si dusa de urgenta la spital. Ambulanta transporta.

Accident GRAV in Gorj: Cinci persoane au fost ranite

Un accident a avut loc pe drumul european 79, in zona localitatii Dragutesti, Gorj, dupa ce un autoturism, in care se aflau cinci persoane, s-a lovit de un cap de pod. Trei dintre cele cinci victime, au ramas.

Accident grav in Vaslui.O persoana a murit, iar alte doua au ramas incarcerate

O persoana a decedat si alte doua sunt incarcerate in urma unui accident rutier petrecut joi pe DE 581, au informat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Vaslui. Potrivit sursei.

Accident grav in municipiul Bistrita: Un mort si cinci raniti, dupa ce un autoturism a intrat pe contrasens

Un barbat in varsta de 50 ani si-a pierdut viata, duminica dupa-amiaza, intr-un accident produs pe DN 17, la iesirea din municipiul Bistrita spre comuna Livezile, iar alte cinci persoane au fost ranite,.

Un microbuz cu pasageri din Republica Moldova a provocat un accident rutier in Romania. O persoana a murit, iar altele doua se afla in stare grava la spital VIDEO

Un accident grav s-a produs in dupa-amiaza zilei de vineri, 2 martie, pe Drumul European 581, pe raza localitatii Tarzii, Romania. in accident a fost implicat un microbuz din Republica Moldova, care transporta zece persoane.

Accident grav in Gorj. Cinci persoane ranite grav, dupa ce masina in care erau a intrat intr-un cap de pod

Cinci persoane cu varste cuprinse intre 18 si 50 de ani au fost ranite grav, dupa ce masina in care se aflau a intrat, luni dimineata, intr-un cap de pod. Potrivit ISU Gorj, accidentul s-a produs pe E 79,.

Accident grav in Capitala! Sunt patru victime

Un accident de circulatie s-a produs, duminica dimineata, in Capitala, in zona Crangasi. in urma impactului, patru persoane au fost ranite. Cauza probabila a accidentului a fost.

Accident grav in Italia! Trei romani, raniti dupa ce un microbuz a lovit un camion

Trei cetateni romani au fost raniti, sambata dimineata, dupa ce microbuzul in care se aflau a lovit un camion stationat, la intrarea intr-un spatiu pentru servicii, pe o autostrada din nordul Italiei,.

Accident grav in Vaslui: o persoana a decedat, iar alte doua ranite grav in urma impactului dintre un microbuz si un autoturism

Un grav accident rutier a avut loc vineri, 2 martie, in judetul Vaslui pe Drumul European 581, pe raza localitatii Tarzii, intre Crasna si Husi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )