Libnet.ro
UNICEF

08:31

Acuzatiile de hartuire sexuala zguduie Marea Britanie

Adevărul Adevărul,
Acuzatiile de hartuire sexuala zguduie Marea Britanie

Scena politica din Marea Britanie este puternic zdruncinata de un val de acuzatii de hartuire sexuala, pe fondul carora a venit si prima demisie la varf - cea a ministrului Apararii, Michael Fallon. continuă pe Adevărul

Marea Britanie: Gavin Williamson, numit ministru al Apararii, dupa ce Michael Fallon a demisionat pe fondul unor acuzatii de hartuire sexuala

Guvernul britanic a anuntat joi nominalizarea lui Gavin Williamson, in varsta de 41 de ani, in functia de ministru al Apararii, in locul lui Michael Fallon, care a demisionat intr-un val de scandaluri de hartuire sexuala care zguduie clasa politica, relateaza AFP.

Soc pe scena politica. Ministrul Apararii din Marea Britanie a demisionat pentru ca a pus mana pe piciorul unei jurnaliste

Ministrul britanic al apararii, Michael Fallon, care a fost acuzat de hartuire sexuala, a demisionat miercuri, informeaza Reuters si AFP. Ministrul a fost acuzat ca si-a pus mana pe genunchiul unei.

Kevin Spacey recunoaste ca este gay dupa ce a fost acuzat de hartuire sexuala

Un nou scandal sexual socheaza Hollywood-ul. Dupa ce a fost acuzat de hartuire sexuala de actorul Anthony Rapp, Kevin Spacey isi cere scuze public si recunoaste ca este gay intr-o postare pe Instagram.

Kevin Spacey, dispus sa urmeze un tratament, in urma acuzatiilor de hartuire sexuala

Actorul Kevin Spacey sustine ca se afla in cautarea unei evaluari si a unui tratament, in urma multiplelor acuzatii de hartuire sexuala care au fost lansate impotriva lui.

Producatorul serialului Prison Break, acuzat de hartuire sexuala de sase femei din industria filmului: Marturiile actritelor

Regizorul si producatorul american Brett Ratner este acuzat de hartuire sexuala si comportament neadecvat de catre sase femei din industria filmului american, printre care se afla actritele Natasha Henstridge si Olivia Munn.

Vicepremierul britanic Damian Green dezminte acuzatii de hartuire sexuala din partea unei foste activiste conservatoare

Vicepremierul britanic Damian Green a respins miercuri acuzatii de hartuire sexuala din partea unei foste activiste a Partidului Conservator, relateaza AFP.

Jurnalul lui Bin Laden, facut public de CIA: Calatoria in Marea Britanie l-a convins ca Occidentul este decadent

O excursie de vara in Marea Britanie, pe cand era adolescent, si vizitele la locul natal al lui Shakespeare l-au convins pe Osama bin Laden ca Occidentul este decadent, scria liderul al - Qaida in jurnalul sau personal cu putin timp inainte de a fi ucis de fortele speciale americane in 2011, conform The Guardian, citat de news. ro.

Jurnalul lui Bin Laden, facut public de CIA: Calatoria in Marea Britanie l-a convins ca Occidentul este decadent

O excursie de vara in Marea Britanie, pe cand era adolescent, si vizitele la locul natal al lui Shakespeare l-au convins pe Osama bin Laden ca Occidentul este decadent, scria liderul al - Qaida in jurnalul sau personal cu putin timp inainte de a fi ucis de fortele speciale americane in 2011, conform The Guardian.

Un barbat din Vaslui a fost gasit beat si batut intr-o curte din Londra / Acestea nu isi aduce aminte cum a ajuns in Marea Britanie

Un barbat din Vaslui a fost gasit, beat si batut, intr-o curte din Londra, scrie ziarul local Vremea Noua, care precizeaza ca acesta nu-si aduce aminte cum a ajuns in Marea Britanie.

Marea Britanie le recomanda strainilor care nu au mijloace de trai sa plece in alte tari din UE

Ministerul britanic de Interne a avertizat cetatenii europeni aflati in centrele de detentie si care nu au resurse sa se intretina singuri ca ar fi mai bine pentru ei sa paraseasca de bunavoie Marea Britanie pentru a nu deveni cersetori in aceasta tara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )