Libnet.ro
UNICEF

12:45

Kevin Spacey, dispus sa urmeze un tratament, in urma acuzatiilor de hartuire sexuala

Adevărul Adevărul,
Kevin Spacey, dispus sa urmeze un tratament, in urma acuzatiilor de hartuire sexuala

Actorul Kevin Spacey sustine ca se afla in cautarea unei evaluari si a unui tratament, in urma multiplelor acuzatii de hartuire sexuala care au fost lansate impotriva lui. continuă pe Adevărul

Kevin Spacey a anuntat in mod public ca e gay, dupa ce un actor l-a acuzat de hartuire sexuala

Kevin Spacey a marturisit ca este homosexual, dupa ce a prezentat scuze oficiale, duminica seara, actorului american Anthony Rapp, care a dezvaluit in presa ca starul hollywoodian i-a facut avansuri sexuale in urma cu mai multi ani, .

Kevin Spacey recunoaste ca este gay dupa ce a fost acuzat de hartuire sexuala

Un nou scandal sexual socheaza Hollywood-ul. Dupa ce a fost acuzat de hartuire sexuala de actorul Anthony Rapp, Kevin Spacey isi cere scuze public si recunoaste ca este gay intr-o postare pe Instagram.

Filmarile pentru ultimul sezon din House of Cards, suspendate pe perioada nedeterminata, dupa acuzatiile impotriva lui Kevin Spacey

Filmarile pentru cel de-al saselea si ultimul sezon al serialului House of Cards, cu Kevin Spacey in rol principal, au fost suspendate pe o perioada nedeterminata, in urma acuzatiilor recente care au compromis reputatia actorului.

Netflix anunta finalul serialului House of Cards, la cateva ore dupa ce Kevin Spacey a fost acuzat de hartuire sexuala si a dezvaluit ca e homosexual

Celebrul serial House of Cards se va termina vara viitoare, dupa sase sezoane, a anuntat luni grupul Netflix, la cateva ore dupa ce starul seriei, Kevin Spacey, a fost acuzat ca a hartuit sexual un adolescent in 1986, scrie AFP.

Ce se va intampla cu serialul House of Cards, dupa ce actorul Kevin Spacey a fost acuzat de hartuire sexuala

Celebrul serial House of Cards se va incheia odata cu al saselea sezon, au anuntat producatorii seriei. Anuntul vine dupa controversele referitoare la comportamentul actorului principal, Kevin Spacey, urmate de dezvaluirile acestuia, potrivit Mediafax.

House of Cards. Noi acuzatii grave la adresa lui Kevin Spacey: M-am trezit ca ma tinea in brate

Un barbat sustine ca a fost traumatizat dupa ce s-a trezit in pat cu actorul hollywoodian Kevin Spacey, implicat intr-un scandal urias de hartuire sexuala. Fapta s-ar fi petrecut in anii 80,.

Netflix renunta la House of Cards din cauza lui Kevin Spacey

Kevin Spacey trece printr-un scandal care l-ar putea costa cariera. Din acest motiv, Netflix a anuntat ca sezonul 6 va fi ultimul din House of Cards. in ultimele 24 de ore,Variety,DeadlinesiHollywood Reporterau detaliat un scandal in care este implicat unul dintre cei mai indragiti actori americani. Kevin Spacey este acuzat ca, in urma cu aproximativ [].

Un nou nume de la Hollywoodil acuza pe Kevin Spacey de agresiune sexuala: Am povestit aceste lucruri doar terapeutului

Tony Montana, un regizor de documentare, a povestit cum actorul Kevin Spacey l-a agresat sexual intr-un pub din Los Angeles in urma cu 14 ani.

O scena din Family Guy, difuzata acum 12 ani, a devenit virala pentru gluma cu subinteles la adresa lui Kevin Spacey

O scena din serialul animat Family Guy, dintr-un episod lansat in urma cu 12 ani, a devenit virala in contextul scandalului in care este implicat Kevin Spacey. Scena contine o gluma cu subinteles la adresa actorului.

Sora lui Anthony Rapp, marturisiri legate de incidentul cu Kevin Spacey: M-a deranjat sa vad cum se bucura de succes in timp ce fratele meu sufera

In urma dezvaluirilor facute de actorul Anthony Rapp 46 de ani), care l-a acuzat pe Kevin Spacey 58 de ani) ca i-ar fi facut avansuri sexuale pe cand avea doar 14 ani, sora acestuia face noi marturisiri despre urmarile pe care aceste fapte le-au avut asupra familiei lor.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )