Libnet.ro
UNICEF

08:45

Un barbat din Vaslui a fost gasit beat si batut intr-o curte din Londra / Acestea nu isi aduce aminte cum a ajuns in Marea Britanie

Hotnews Hotnews,
 Un barbat din Vaslui a fost gasit beat si batut intr-o curte din Londra / Acestea nu isi aduce aminte cum a ajuns in Marea Britanie

Un barbat din Vaslui a fost gasit, beat si batut, intr-o curte din Londra, scrie ziarul local Vremea Noua, care precizeaza ca acesta nu-si aduce aminte cum a ajuns in Marea Britanie. continuă pe Hotnews

Un vasluian gasit beat si cu ochii vineti intr-o curte din Londra spune ca nu-si aduce aminte cum a ajuns in Anglia

Un cetatean originar din judetul Vaslui ar fi ajuns la o unitate spitaliceasca din Anglia dupa ce a fost gasit beat si batut in curtea unor englezi.

Un stick cu date secrete privind aeroportul Heathrow, cel mai mare din Europa, a fost gasit pe strada

Aeroportul Heathrow din Londra a anuntat, duminica, lansarea unei anchete interne dupa ce un stick USB care continea documente confidentiale a fost gasit in plina strada.

MEGA FAKE NEWS: Jurnalistii de la El Mundo NU au ajuns in casa familiei din Vaslui a primei Doamne din Catalonia. Materialul a fost INVENTAT si pozele trucate! (FOTO)

Stirea potrivit careia un jurnalist de la ziarul spaniol El Mundo, impreuna cu o jurnalista locala, au fost in casa din Vaslui a socrilor lui Carles Puigdemont si au stat de vorba cu ei este total.

Descoperire macabra in Arad. Cadavrul unei femei a fost gasit pe un teren

Cadavrul unei femei in varsta de 84 ani, care a fost dat disparuta in urma cu peste sase luni, a fost gasit, duminica, pe un teren din orasul Arad. Scheletul a fost descoperit, duminica, de.

Descoperire socanta in Sibiu. Un taximetrist a fost gasit mort in masina de serviciu

Descoperire socanta in Sibiu, dupa ce un taximetrist a fost gasit mort, luni dimineata, in masina de serviciu parcata intr-o statie. Unul dintre colegii sai a sesizat ca acesta a.

Sibiu: Un taximetrist a fost gasit mort in propria masina (VIDEO)

Un taximetrist in varsta de 52 de ani a fost gasit decedat in propria masina, informeaza B1 TV. Autoritatile au fost alertate luni, in jurul orei 07. 30, de catre un sofer de taxi,.

Ancheta pe Aeroportul Heathrow din Londra. Un stick USB cu informatii confidentiale a fost gasit pe strada

Aerportul Heathrow din Londra a anuntat duminica lansare unei anchete interne dupa ce un stick USB care continea documente confindentiale a fost gasit in plina strada, incident care ameninta securitatea.

Ziaristul acuzat ca a inventat un reportaj despre socrii lui Puigdemont din Vaslui: Am fost in casa lor, spunand ca reprezint un fan club Barcelona

Jurnalistul Alexandru Petrescu, corespondentul publicatiei spaniole El Mundo care a semnat un articol referitor lasocrii din Vaslui ai liderului catalan Carles Puigdemont, neaga acuzatiile potrivit carora materialul ar fi o inventie.

Explozie la mina Uricani: unul dintre mineri a fost gasit fara viata

O explozie s-a produs luni dimineatain judetul Hunedoara, la mina Uricani. Trei mineri au fost raniti, iar unul este dat disparut. Cei trei mineri nu au rani care sa le puna viata in pericol.

Corespondentul El Mundo, acuzat ca a fabricat reportajul despre socrii lui Puigdemont din Vaslui: Nu am intrat in casa familiei Topor

Jurnalista Simona Danda care apare coautor al reportajului despre socrii de la Vaslui ai liderului catalan Carles Puigdemont, de publicatia spaniola El Mundo, afirma ca materialul este o stire inventata de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )