Libnet.ro
UNICEF

13:15

Adrian Cristea a semnat un contract pe doi ani cu Steaua

B1 B1,
Adrian Cristea a semnat un contract pe doi ani cu Steaua

Mijlocasul Adrian Cristea, a semnat, marti, un contract pe doi ani cu campioana Romaniei, Steaua Bucuresti, a declarat impresarul Ana Maria Prodan. Cristea a semnat azi un contract pe doi ani. in urmatoarea . continuă pe B1

Adrian Cristea a semnat cu Steaua

Transfer surpriza la Steaua unde va evolua fostul mijlocas dinamovist Adrian Cristea. Revenit in tara dupa imprumutul esuat la Standard Liege, Cristea a declarat ca este jucator profesionist si nu ar refuza un transfer in Ghencea. Transfer care pana la urma s-a si realizat.

Adrian Cristea, noul jucator al Stelei: E ultimul lui tren - Anamaria Prodan

Adrian Cristea a semnat un contract valabil pentru urmatoarele doua sezoane cu Steaua, informeaza Digisport. In varsta de 29 de ani, Cristea a evoluat de-a lungul carierei la formatii precum Poli Iasi, Dinamo, U Cluj, Standard Liege si Petrolul.

Adrian Cristea, ultimul jucator transferat de Steaua, a intrat in istoria fotbalului mondial printr-o cerere unica

Printul a avut talent cu carul, insa s-a remarcat mai degraba prin indolenta. Adevarul prezinta un episod petrecut in octombrie 2009, care l-a avut drept protagonist pe mijlocasul de 29 de ani.

Prima reactie a lui Adrian Cristea dupa ce a semnat pentru Steaua

Dupa ce zilele trecute Adrian Cristea s-a intalnit cu Mihai Stoica si a purtat o serie de discutii, fotbalistul s-a decis sa semneze pentru campioana Romaniei.

Dumitru Dragomir despre plecarea lui Vlad Chiriches la Tottenham si venirea lui Adrian Cristea la Steaua

Vlad Chiriches va pleca marti noapte spre Anglia, pentru a efectua vizita medicala la Tottenham, echipa la care va evolua. in schimb, Steaua si-a trecut pe lista transferurilor un nou fotbalist, pe Adrian Cristea.

Adrian Cristea despre mutarea la Steaua: Transferul m-a luat prin surprindere si pe mine!

Cel mai nou transfer reusit de Steaua a surprins intreaga suflare ros-albastra, trecutul sau la Dinamo fiind principalul indiciu ca Adrian Cristea nu ar avea ce sa caute la Steaua.

Steaua a realizat un transfer de necrezut! Adrian Cristea va juca in Ghencea

Dupa ce zilele trecute Adrian Cristea s-a intalnit cu Mihai Stoica si a purtat o serie de discutii, fotbalistul s-a decis sa semneze pentru campioana Romaniei.

Bucuresti: Fetita de doi ani, ranita de o bucata de schela a unui bloc, nu are leziuni majore

Fetita in varsta de doi ani, internata miercuri la Spitalul Grigore Alexandrescu dupa ce a fost ranita de o bucata de schela a unui bloc, nu are leziuni majore, potrivit medicului-sef al Unitatii de.

Zona Euro inregistreaza un usor recul al numarului de someri, pentru prima oara in ultimii doi ani

Pentru prima oara in ultimii doi ani, numarul somerilor a scazut in zona euro, in iunie, dar acest lucru nu trebuie sa starneasca sperante prea mari, avertizeaza analistii, in conditiile in care rata somajului ramane la un nivel record intr-un context economic fragil, scrie AFP.

Romania va semna cu FMI un nou acord stand-by, de patru miliarde de euro, pe doi ani

Autoritatile romane au convenit cu Fondul Monetar International FMI) si Comisia Europeana CE) un acord preventiv pe doi ani, in valoare de patru miliarde euro, suma ce va fi impartita egal de cele doua.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )