Libnet.ro
UNICEF

05:00

Adrian Cristea, ultimul jucator transferat de Steaua, a intrat in istoria fotbalului mondial printr-o cerere unica

Adevărul Adevărul,
Adrian Cristea, ultimul jucator transferat de Steaua, a intrat in istoria fotbalului mondial printr-o cerere unica

Printul a avut talent cu carul, insa s-a remarcat mai degraba prin indolenta. Adevarul prezinta un episod petrecut in octombrie 2009, care l-a avut drept protagonist pe mijlocasul de 29 de ani. continuă pe Adevărul

Adrian Cristea, noul jucator al Stelei: E ultimul lui tren - Anamaria Prodan

Adrian Cristea a semnat un contract valabil pentru urmatoarele doua sezoane cu Steaua, informeaza Digisport. In varsta de 29 de ani, Cristea a evoluat de-a lungul carierei la formatii precum Poli Iasi, Dinamo, U Cluj, Standard Liege si Petrolul.

Adrian Cristea a semnat cu Steaua

Transfer surpriza la Steaua unde va evolua fostul mijlocas dinamovist Adrian Cristea. Revenit in tara dupa imprumutul esuat la Standard Liege, Cristea a declarat ca este jucator profesionist si nu ar refuza un transfer in Ghencea. Transfer care pana la urma s-a si realizat.

Adrian Cristea despre mutarea la Steaua: Transferul m-a luat prin surprindere si pe mine!

Cel mai nou transfer reusit de Steaua a surprins intreaga suflare ros-albastra, trecutul sau la Dinamo fiind principalul indiciu ca Adrian Cristea nu ar avea ce sa caute la Steaua.

Prima reactie a lui Adrian Cristea dupa ce a semnat pentru Steaua

Dupa ce zilele trecute Adrian Cristea s-a intalnit cu Mihai Stoica si a purtat o serie de discutii, fotbalistul s-a decis sa semneze pentru campioana Romaniei.

Adrian Cristea a semnat un contract pe doi ani cu Steaua

Mijlocasul Adrian Cristea, a semnat, marti, un contract pe doi ani cu campioana Romaniei, Steaua Bucuresti, a declarat impresarul Ana Maria Prodan. Cristea a semnat azi un contract pe doi ani. in urmatoarea .

Dumitru Dragomir despre plecarea lui Vlad Chiriches la Tottenham si venirea lui Adrian Cristea la Steaua

Vlad Chiriches va pleca marti noapte spre Anglia, pentru a efectua vizita medicala la Tottenham, echipa la care va evolua. in schimb, Steaua si-a trecut pe lista transferurilor un nou fotbalist, pe Adrian Cristea.

Steaua a realizat un transfer de necrezut! Adrian Cristea va juca in Ghencea

Dupa ce zilele trecute Adrian Cristea s-a intalnit cu Mihai Stoica si a purtat o serie de discutii, fotbalistul s-a decis sa semneze pentru campioana Romaniei.

Sanmartean ar putea ajunge si el la Steaua, Porumboiu turbeaza

Lucian Sanmartean se afla in discutii cu Steaua, dupa ce marti seara Adrian Cristea s-a transferat la clubul din Ghencea.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )