Libnet.ro
UNICEF

16:30

Alina Gorghiu, despre audierea lui Liviu Dragnea la DNA: Si eu am fost solicitata ca martor

Antena3 Antena3,
Alina Gorghiu, despre audierea lui Liviu Dragnea la DNA: Si eu am fost solicitata ca martor

Alina Gorghiu a declarat, joi, cu privire la audierea lui Liviu Dragnea, ca martor, in dosarul Govor, ca acesta are obligatia sa dea lamuriri procurorilor, adaugand ca, din pacate, toate. continuă pe Antena3

Sinteza zilei: Alina Gorghiu, despre motivele pentru care PNL nu are un proiect de tara convingator

Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, a vorbit, la Sinteza zilei, de la Antena 3, despre motivele pentru care clasa politica a esuat inca o data in a aduce un proiect de tara convingator. 2015 e un an care nu.

Liviu Dragnea, audiat ca martor la sediul DNA, in dosarul lui Govor

ACTUALIZARE 16:15 Dragnea: Nu repet public ce am spus in fata procurorilor Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a parasit sediul DNA, afirmand: Nu repet public ce am spus in fata procurorilor. *ACTUALIZARE 15:20 Deputatul Andrei Dolineaschi, urmarit penal pentru complicitate in dosarul in dosarul vicepresedintelui CJ Satu Mare *ACTUALIZARE 14:04 Dragnea, despre retinerea lui Govor: Vreau sa spun ca imi pare foarte rau.

Cum functioneaza PNL, dupa fuziunea cu PDL. Alina Gorghiu: Ne merge bine pana acum

Alina Gorghiu a vorbit, la Sinteza zilei, despre modul in care se iau deciziile in PNL si despre cum functioneaza acest partid, dupa fuziunea cu PDL. Conducerea unui partid este colectiva. La noi, deciziile se.

Alina Gorghiu, invitata la Antena 3, de la 21.30

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, este invitata luni seara, de la 21. 30, la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, unde va vorbi despre ultimele schimbari politice din formatiunea liberala, criteriile de ingritate recent adoptate la Consiliul Nationale, dar si despre alegerile din 2016.

Nu pornesc de la premiza ca este perfecta; astept pozitia presedintelui Iohannis

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni seara, cu privire la legea darii in plata ca este o nevoie sociala care trebuia reglementata si ca principiul care a stat la baza acesteia este unul sanatos, adaugand ca asteapta sa vada pozitia presedintelui Klaus Iohannis.

Liviu Dragnea, audiat la DNA in dosarul liderului PSD Satu Mare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, este audiat la DNA in dosarul in care vicepresedintele Consiliului Judetean Satu Mare, Mircea Vasile Govor, lider al filialei judetene a PSD, a fost retinut de procurorii DNA pentru fapte de coruptie, informeaza Mediafax.

Liviu Dragnea, audiat la DNA, in dosarul sefului PSD Satu Mare: Ce am declarat in fata procurorilor nu voi declara in fata dumneavoastra

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, este audiat in calitate de martor la DNA, in dosarul in care vicepresedintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, este acuzat de sanjaj si interventii la persoane.

Liviu Dragnea, audiat la DNA. Un deputat PSD, urmarit penal

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, este audiat, joi, la DNA, in dosarul in care presedintele PSD Satu Mare Mircea Govor, vicepresedinte al Consiliului Judetean, a fost retinut pentru santaj si interventii la .

Liviu Dragnea, audiat la DNA: Am fost chemat in calitate de martor. Un vicepresedinte PSD, urmarit penal

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, este audiat, joi, la DNA, in dosarul in care presedintele PSD Satu Mare Mircea Govor, vicepresedinte al Consiliului Judetean, a fost retinut pentru santaj si interventii la .

Liviu Dragnea, audiat la DNA

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, este audiat la DNA, in dosarul vicepresedintelui PSD Satu Mare, Mircea Govor.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2196 seconds )