Libnet.ro
UNICEF

19:00

Un alt atac-raspuns la filmul antiislam: Atentat sinucigas in Kabul soldat cu cel putin 12 morti

B1 B1,
Un alt atac-raspuns la filmul antiislam: Atentat sinucigas in Kabul soldat cu cel putin 12 morti

Cel putin 12 persoane au murit intr-un atentat sinucigas in apropierea capitalei afgane, Kabul, marti dimineata. Microbuzul, in care se aflau noua straini, a fost detonat se afla pe un drum care duce spre. continuă pe B1

Afganistan: Cel putin zece morti, printre care noua straini, intr-un atentat sinucigas ...

Cel putin zece oameni, printre care noua straini, au murit intr-un atentat sinucigas comis la Kabul, pe o sosea care duce spre aeroportul international, potrivit Mediafax. Citeste si: Armata siriana ar fi testat sisteme pentru arme chimice Potrivit sefului politiei din Kabul, a avut loc un atac asupra unui microbuz care transporta straini. O sursa din domeniul securitatii a afirmat ca un afgan ii insotea pe cei noua straini, care lucrau pentru o firma de securitate la aeroportul din .

Cel putin 12 morti, printre care noua straini, intr-un atentat sinucigas comis la Kabul

Cel putin doisprezece oameni, printre care noua straini, au murit intr-un atentat sinucigas comis la Kabul, pe o sosea care duce spre aeroportul international, informeaza agentia AFP. Grupul insurgentilor.

Cel putin zece morti, printre care noua straini, intr-un atentat sinucigas comis la Kabul

Cel putin zece oameni, printre care noua straini, au murit intr-un atentat sinucigas comis la Kabul, pe o sosea care duce spre aeroportul international.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )