Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ambasada Germaniei, ingrijorata de modificarea Codului Penal.

România Liberă România Liberă,
Ambasada Germaniei, ingrijorata de modificarea Codului Penal.

Ambasada Germaniei a luat pozitie fata de modificarile aduse marti Codului Penal, anuntand ca urmareste cu atentie si ingrijorare actualele masuri legislative, transmite Hotnews. Citeste si: Adevarata miza a modificarii Codului Penal: fonduri publice de sute de milioane de euro vor putea fi sifonate legal de rudele si prietenii baronilor Ambasada Republicii Federale Germania la Bucuresti sprijina eforturile continue de combatere a coruptiei ale guvernului Romaniei si ale organelor de . continuă pe România Liberă

Ambasada SUA, fata de modificarea Codului Penal: Aceasta actiune reprezinta o indepartare de la principiile transparentei. E un semnal descurajator pentru investitori

Ambasada Statelor Unite la Bucuresti a transmis, miercuri, o reactie dura fata de modificarile Codului Penal, relateaza HotNews. Aceasta actiune a Parlamentului reprezinta o indepartare de la principiile.

Macovei cere sanctionarea deputatilor PDL care au votat modificarea Codului penal.

Monica Macovei solicita conducerii PDL sanctionarea deputatilor democrat-liberali care au votat pentru modificarea Codului penal, informeaza Mediafax. Macovei mentioneaza ca, potrivit listei de vot de pe site-ul Camerei Deputatilor, deputatii Adrian Gurzau si Gheorghe Udriste au votat pentru modificarea infractiunii de conflict de interese, alaturi de USL, iar deputatul Dragos-Ionel Gunia s-a abtinut. Citeste si: Reactie dura a CE la modificarea Codului Penal: Oficialii romani trebuie sa se .

Purtatorul de cuvant al Guvernului nu stie nimic despre modificarea Codului Penal.

Purtatorul de cuvant al Guvernului, Mirel Palada, a declarat, la Digi 24, ca nu detine nici o informatie despre modificarea Codului Penal si ca nu poate sa redea pozitia premierului asupra acestui subiect, pentru ca abia s-au intors din Africa de Sud. Citeste si: Doar secretarele si soferii vor mai raspunde pentru conflict de interese Reactia premierului Victor Ponta fata de modificarile Codului penal intarzie, in contextul concertului de ingrijorari interne, dar si externe. Pana miercuri .

Blaga, de acord cu Macovei: Deputatii care au votat alaturi de USL modificarea Codului penal ar trebui sanctionati

PDL-istii care au votat pentru modificarea Codului Penal marti trebuie sanctionati, potrivit presedintelui democrrat-liberal, Vasile Blaga. Am discutat cu Monica Macovei si impartasim acelasi punct de .

Monica Macovei cere sanctionarea deputatilor PDL care au votat pentru modificarea Codului Penal

Monica Macovei a solicitat conducerii PDL sanctionarea deputatilor din partid care au votat pentru modificarea Codului Penal sau s-au abtinut, relateaza Mediafax. Potrivit europarlamentarului, deputatii Adrian .

Germania urmareste cu atentie si ingrijorare actualele masuri legislative privind modificarea Codului penal

Ambasada Germaniei a luat si ea pozitie fata de modificarile aduse martiCodului penal, anuntand ca se urmaresc cu atentie si ingrijorare actualele masuri legislative. Ambasada Republicii.

Reactii internationale dure fata de modificarea Codului Penal. Pozitia Comisiei Europene, a Ambasadei SUA, Germaniei, Marii Britanii si Olandei / Un pas inapoi pentru Romania, o indepartare de la principiile transparentei si ale statului de drept, un sem

Ambasada SUA a transmis o reactie extrem de dura fata de modificarile Codului Penal din sedinta de ieri a Camerei Deputatilor. Aceasta actiune a Parlamentului reprezinta o indepartare de la principiile transparentei si ale statului de drept si este un semnal descurajator pentru investitori, care va afecta negativ economia Romaniei, se arata in pozitia Ambasadei SUA transmisa HotNews. ro. Reactii negative la adresa votului din Parlament au venit miercuri si din partea Ambasadei Germaniei, Ambasadei Olandei, Ambasada Marii Britanii si Comisiei Europene.

Reactie dura a Ambasadei SUA fata de modificarea Codului Penal: Un pas inapoi pentru Romania, o indepartare de la principiile transparentei si ale statului de drept, un semnal descurajator pentru investitori, care va afecta negativ economia Romaniei/ Rea

Ambasada SUA a transmis o reactie extrem de dura fata de modificarile Codului Penal din sedinta de ieri a Camerei Deputatilor. Aceasta actiune a Parlamentului reprezinta o indepartare de la principiile transparentei si ale statului de drept si este un semnal descurajator pentru investitori, care va afecta negativ economia Romaniei, se arata in pozitia Ambasadei SUA transmisa HotNews. ro. Reactii negative la adresa votului din Parlament au venit miercuri si din partea Ambasadei Germaniei, Ambasadei Olandei, Comisiei Europene si a Marii Britanii.

Reactie dura a Ambasadei SUA fata de modificarea Codului Penal: Un pas inapoi pentru Romania, o indepartare de la principiile transparentei si ale statului de drept, un semnal descurajator pentru investitori, care va afecta negativ economia Romaniei

Ambasada SUA a transmis o reactie extrem de dura fata de modificarile Codului Penal din sedinta de ieri a Camerei Deputatilor. Aceasta actiune a Parlamentului reprezinta o indepartare de la principiile transparentei si ale statului de drept si este un semnal descurajator pentru investitori, care va afecta negativ economia Romaniei, se arata in pozitia Ambasadei SUA transmisa HotNews. ro. Reactii negative la adresa votului din Parlament au venit miercuri si din partea Ambasadei Olandei si de la Comisia Europeana.

REACTIA Ambasadei SUA dupa modificarea Codului Penal: E un semnal descurajator pentru investitori.

Ambasada Statelor Unite la Bucuresti a transmis, miercuri, o reactie dura fata de modificarile Codului Penal, relateaza HotNews. Aceasta actiune a Parlamentului reprezinta o indepartare de la principiile transparentei si ale statului de drept si este un semnal descurajator pentru investitori, care va afecta negativ economia Romaniei, se arata in pozitia Ambasadei SUA. Un principiu de baza al democratiei arata ca toti oamenii sunt egali in fata legii. Amendamentele la Codul Penal adoptate .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )