Libnet.ro
UNICEF

19:30

Ce amenzi risti daca nu respecti noile masuri de restrictie pentru combaterea coronavirusului

B1 B1,
Ce amenzi risti daca nu respecti noile masuri de restrictie pentru combaterea coronavirusului

A intra in vigoare Ordonanta de Urgenta care vizeaza instituirea unor masuri pentru prevenirea si limitarea raspandirii infectiei cu noul coronavirus2. Astfel, de luni, 9 noiembrie, intre masurile pentru. continuă pe B1

Ce amenda risti daca nu ai la tine declaratia pe propria raspundere

Incepand de luni, 9 noiembrie, au intrat in vigoare noile masuri pentru combaterea si prevenirea raspandirii noului coronavirus pe teritoriul Romaniei. Printre acestea se numara portarea obligatorie a mastii.

Raed Arafat, despre protestele fata de noile masuri anticoronavirus: Daca nu le aplicam cu totii, vom ajunge sa luam decizii si mai multe. E nevoie de colaborare

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a declarat ca intelege nemultumirile unora dintre cei a caror activitate este afectata de noile masuri anticoronavirus. Pe de alta parte, daca.

Klaus Iohannis: Pietele in spatiile deschise, pietele traditionale romanesti, vor ramane deschise

Presedintele Klaus Iohannis a facut, vineri, cateva precizari legate de noile masuri de restrictie impuse de Guvern, pentru combaterea raspandirii virusului COVID-19: Masurile pe care le-am decis cu Guvernul sunt destul de ferme casa ne permita sa avem alegeri in siguranta si sa continuam fara sa intram in lockdown.

Ce spun medicii despre noile masuri anti-COVID. Virgil Musta: Cea mai importanta este purtarea mastii Efectele se vor simti peste trei sau patru saptamani (VIDEO)

Noile restrictii intra in vigoare incepand de astazi, 9 noiembrie. Printre acestea se numara purtarea obligatorie a mastii de protectie in toata tara, dar si restrictionarea circulatiei pe timp de.

Noile masuri pentru scoala online. Cum vor fi ajutati elevii si profesorii (VIDEO)

Webinarii pentru profesori, tablete pentru copii, dar si un TelVerde la care putem apela atunci cand dam de greu - acestea sunt doar cateva dintre masurile luate de Guvernul condus de Ludovic Orban pentru a ajuta si.

CNSU a aprobat masuri suplimentare pentru combaterea pandemiei de coronavirus

ACTUALIZARE - Hotararea CNSU a fost aprobata in sedinta de Guvern care a avut loc ieri Grupul de Comunicare Strategica GCS) a publicat hotararea 52 a Comitetului National pentru Situatii de Urgenta prin care sunt propuse o serie de restrictii pentru 30 de zile.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )