Libnet.ro
UNICEF

21:31

ANALIZA CAPGEMINI PENTRU 2018 Averea celor mai mari bogatasi ai lumii a scazut pentru prima data in sapte ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ANALIZA CAPGEMINI PENTRU 2018 Averea celor mai mari bogatasi ai lumii a scazut pentru prima data in sapte ani

Averea celor mai bogati oameni din lume high-net-worth individual - HNWI) a scazut, in 2018, pentru prima data in ultimii sapte ani, potrivit World Wealth Report, analiza realizata de compania de consultanta Capgemini, care arata ca motivele scaderii sunt conflictele comerciale internationale, incertitudinea generata de Brexit si pierderile de pe burse. continuă pe Ziarul Bursa

Piata moto din Romania s-a dublat in primul trimestru al anului. Topul celor mai mari piete europene de motociclete

Inmatricularile de motociclete au crescut in primele trei luni ale acestui an in majoritatea tarilor Uniunii Europene, in Romania inregistrandu-se aproape o dublare a pietei. Cea mai mare piata ramane Italia.

Festival al celor mai bune filme romanesti si din America Latina. Una dintre pelicule, proiectata la Castrul Roman Porolissum

Organizatorii au pregatit patru zile de proiectii gratuite ale celor mai bune filme lansate in Romania si American Latina in 2018 si 2019.

Taylor Swift, vedeta cu cele mai mari venituri din lume realizate in decurs de un an

Cantareata pop Taylor Swift este vedeta cu cele mai mari venituri din lume realizate in decurs de un.

VIDEO Radiatiile din zona submarinului sovietic Komsomolet, scufundat in 1989, sunt de 100 de mii de ori mai mari decat valorile normale, spun cercetatorii

Oamenii de stiinta norvegieni au descoperit ca nivelurile de radiatii sunt de 100. 000 de ori mai mari decat cele admise in proximitatea submarinului nuclear al fortelor marine sovietice Komsomolet, care s-a scufundat acum 30 de ani in Marea Barents, relateaza Moscow Times, citand postul de televiziune norvegian TV2.

De ce apa imbuteliata este una dintre cele mai mari farse din istoria moderna. E valabil si pentru Romania

Apa imbuteliata a devenit una dintre cele mai profitabile afaceri. Doar in Statele Unite se cheltuiesc in jur de 100 de miliarde de dolari pe an. Companii mari precum Nestle, Pepsi sau Coca-Cola au inceput sa.

Topul celor mai romantice desinatii ale Europei

Plimbari de mana sub clar de luna, saruturi furtunoase pe plaja sau cine romantice la marginea marii, indiferent ca urmeaza sa o ceri in casatorie,sa va reinnoiti juramintele sau pur si simplu vreti sa petreceti timp impreuna, exista cateva destinatii care sunt considerate cele mai romantice ale Europei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )