Libnet.ro
UNICEF

18:30

ANCOM a amendat Orange si Vodafone pentru ca nu au respectat regulamentul european Roam like at home

B1 B1,
ANCOM a amendat Orange si Vodafone pentru ca nu au respectat regulamentul european Roam like at home

Arbitrul telecom ANCOM), condus de Sorin Grindeanu, a aplicat amenzi in valoare de 180. 000 de lei dupa ce au fost descoperite nereguli in aplicarea de catre furnizorii serviciilor de comunicatii electronice a. continuă pe B1

ANCOM a amedat Orange si Vodafone pentru ca nu au respectat regulamentul european Roam like at home

Arbitrul telecom ANCOM), condus de Sorin Grindeanu, a aplicat amenzi in valoare de 180. 000 de lei dupa ce au fost descoperite nereguli in aplicarea de catre furnizorii serviciilor de comunicatii electronice a.

ANCOM a amendat Orange si Vodafone pentru nereguli in aplicarea noului regulament european privind roamingul

Mai multi operatori de telefonie mobila au fost amendati cu circa 180. 000 de lei, dupa ce utilizatorii au sesizat ca ei nu au aplicat corect regulamentul european Roam like at home, privind serviciile de roaming, anunta Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM).

ANCOM a amendat Vodafone pentru nerespectarea Regulamentului european Roam like at home

Sorin Grindeanu, presedintele ANCOM, a declarat ca: in urma unor sesizari venite din partea utilizatorilor, ANCOM a investigat modul in care operatorii aplica regulamentul european Roam like at home in Romania. Controalele au evidentiat nereguli, asadar am solicitat furnizorilor de servicii de comunicatii electronice sa remedieze in anumite termene problemele identificate si am aplicat amenzi in valoare de 180. 000 de lei, a declarat Sorin Grindeanu, presedintele ANCOM.

Orange si Vodafone, amendate pentru ca nu au respectat regulamentul european Roam like at home

Arbitrul telecom a aplicat amenzi in valoare de 180.000 de lei pentru nereguli la aplicarea regulamentul european Roam like at home in Romania -*- Arbitrul telecom a aplicat amenzi in valoare de 180.000 de lei pentru nereguli la aplicarea regulamentul eu

In urma unor sesizari venite din partea utilizatorilor, ANCOM a investigat modul in care operatorii aplica regulamentul european Roam like at home in Romania. Controalele au evidentiat nereguli, asadar am solicitat furnizorilor de servicii de comunicatii electronice sa remedieze in anumite termene problemele identificate si am aplicat amenzi in valoare de 180. 000 de lei, a declarat joi Sorin Grindeanu, presedintele ANCOM. HotNews. ro a scris in exclusivitate joi ca Vodafone a fost amendata cu 130. 000 de lei, iar Orange cu o amenda de 50. 000 de lei pentru nereguli la serviciile de roaming.

Arbitrul telecom a aplicat amenzi in valoare de 180.000 de lei pentru nereguli la aplicarea regulamentul european Roam like at home in Romania

In urma unor sesizari venite din partea utilizatorilor, ANCOM a investigat modul in care operatorii aplica regulamentul european Roam like at home in Romania. Controalele au evidentiat nereguli, asadar am solicitat furnizorilor de servicii de comunicatii electronice sa remedieze in anumite termene problemele identificate si am aplicat amenzi in valoare de 180. 000 de lei, a declarat joi Sorin Grindeanu, presedintele ANCOM.

Initiativa din Parlament privind GDPR deroga de la regulamentul european, impunnd unele restrictii

Proiectul de lege privind implementarea Regulamentului General privind Protectia Datelor GDPR), inregistrat la Senat in urma cu o saptamana, are o abordare mai restrictiva decat prevederile europene pe care urmeaza sa le transpuna. Initiativa a survenit cu circa doua luni inainte de 25 mai 2018, data de la care regulamentul european va deveni direct aplicabil in toate statele membre UE, inclusiv in Romania.

Vodafone si Orange, amendate pentru nereguli la furnizarea serviciilor de roaming

ANCOM a aplicat operatorilor Orange si Vodafone cate o amenda in valoare de 50. 000 de lei pentru neintroducerea politicii de utilizare rezonabila in contractele incheiate cu utilizatorii de servicii de telefonie.

Maria Grapini, solicitare neasteptata pentru seful Parlamentului European pe tema ingerintei Comisiei Europene in mersul justitiei din Romania

Maria Grapini solicita o dezbatere in comisiile de specialitate din Parlamentul European pe tema ingerintei Comisiei Europene in mersul justitiei din Romania. Avand in vedere atributiile Comisiei.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2817 seconds )