Libnet.ro
UNICEF

18:15

Andreea Marin, din nou in studioul Surprize Surprize

ADPM ADPM,
Andreea Marin, din nou in studioul Surprize Surprize

Andreea Marin a filmat din nou in studioul de unde se transmitea, in urma cu multi ani, emisiunea Surprize Surprize. Iata cu ce ocazie a ajuns vedeta din nou la TVR. continuă pe ADPM

Surprize! Unde s-a intors Andreea Marin? A fost o bucurie

Andreea Marin si-a primit supranumele de Zana Surprizelor, in mare parte si pentru reunirea unor familii despartite de mari si oceane, dupa opt ani si 18 sezoane de Surprize,.

Andreea Marin, declaratii neasteptate despre soacra ei. Mama lui este o...

Andreea Marin are parte de armonie in familie, iar acest lucru se reflecta asupra ei. ii prieste mariajul cu medicul turc Tuncay ozturk, iar in privinta soacrei are numai cuvinte de.

Toti cei care au condus tara sunt impreuna acum, pentru a pune mana din nou pe statul roman

Alina Gorghiu, copresedinte al PNL, a transmis astazi un mesaj catre membrii partidului pentru a castiga alegerile parlamentare care se apropie, subliniind ca toti politicienii care au condus Romania in ultimii ani Dragnea, Ponta, Basescu, Tariceanu si Gabriel Oprea) sunt impreuna acum, in acelasi cartel, pentru a pune mana din nou pe statul roman.

HP ne permite din nou sa folosim cartuse de imprimanta neoriginale

HP Inc. tocmai a anuntat ca anumite imprimante Officejet vor fi din nou compatibile cu cartuse de imprimanta neoriginale, cel putin momentan. Compania a fost aspru criticata de utilizatori in ultima perioada, dupa ce a lansat un update de firmware ce nu mai permitea folosirea de cartuse de imprimanta care nu erau originale. De aceea, [].

Parintele care a devenit viral pe Facebook loveste din nou: Stiti acea baba smerita, cu psaltirea la subsioara si sticluta de agheasma...?. Continuarea este fabuloasa

Parintele Calistrat de la Manastirea Vladiceni din Iasi a devenit celebru pe internet pentru predicile sale nonconformiste. Pe Facebook, acolo unde este urmarit de peste 170. 000 de oameni, preotul posteaza.

Andra se pregateste sa devina din nou mama

Andra a postat pe site-ul sau oficial, www. andramusic. ro, un nou episod din seria Andra Talks. Este vorba de o inregistrare video in care artista raspunde intrebarilor fanilor sai. A fost o sesiune.

Laurette face orice sa-i fie pe plac lui Ion Tiriac. Fotomodelul se tuneaza din nou pentru iubitul miliardar

Una dintre cele interesante idile din aceasta vara este cea dintre Laurette si Ion Tiariac. Chiar daca niciunul dintre ei nu a confirmat zvonurile, cei doi au fost surprinsi la plaja impreuna. Pentru.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )