Libnet.ro
UNICEF

23:15

Andrei Chiliman a fost adus cu Jandarmeria la sediul DNA Ploiesti, unde va fi audiat

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Andrei Chiliman a fost adus cu Jandarmeria la sediul DNA Ploiesti, unde va fi audiat

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a fost adus, joi dupa-amiaza, la sediul DNA Ploiesti, unde va fi audiat in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie si in care procurorii au facut perchezitii la sediul primariei, la locuinta edilului si. continuă pe Wall-Street Ro

Dragos Basescu, nepotul lui Traian Basescu, a fost adus cu mandat la sediul DNA. El este acuzat de trafic de influenta. Surse judiciare: discutia a fost purtata in sauna de la clubul Pescariu, apare numele KPMG

Dragos Basescu, fiul lui Mircea Basescu, fratele fostului sef al statului, a fost adus miercuri dimineata cu mandat la sediul DNA, pentru a fi audiat de procurori. Dragos Basescu este acuzat de trafic de influenta. Potrivit DNA, Dragos Basescu i-ar fi cerut unui om de afaceri bani pentru a-l scapa de un dosar penal instrumentat de DIICOT. Surse judiciare sustin ca Dragos Basescu s-ar fi intilnit cu respectivul om de afaceri la Clubul Pescariu, unde i-a dat acestuia un slip de baie si au intrat in sauna pentru a discuta.

Sebastian Ghita, la sediul DNA Ploiesti, pentru prelungirea controlului judiciar in dosarul lui Iulian Hertanu

Deputatul Sebastian Ghita a sosit marti dimineata la sediul DNA Ploiesti, acolo unde procurorii anticoruptie ii vor aduce la cunostinta decizia prelungirii masurii controlului judiciar dispusa fata de el.

Chiliman, primarul Sectorului 1, ridicat de la aeroport si dus la DNA Ploiesti

ACTUALIZARE 16:00 Primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, a fost adus la sediul DNA Ploiesti, el urmand sa fie audiat in dosarul cumnatului premierului Victor Ponta, Iulian Hertanu, potrivit surselor judiciare. ---------- *ACTUALIZARE 15:19 Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a fost luat cu o masina a politiei de la Aeroportul Otopeni din Bucuresti, au prezentat televiziunile de stiri. ---- * Surse: Si Vlad Moisescu va fi adus la DNA Procurorii DNA Ploiesti efectueaza, azi, perchezitii la locuintele lui Vlad Moisescu si Ioanei Costescu in dosarul in care este vizat primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, au declarat surse judiciare pentru presa. Surse din sistemul judiciar ne-au declarat ca perchezitiile vizeaza oameni de afaceri. ----------- Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) efectueaza perchezitii la Primaria Sectorului 1, Bucuresti, intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor fapte de coruptie si trafic de influenta, ne-au spus surse judiciare. Potrivit surselor judiciare, Andrei Chiliman, primarul Sectorului 1, Bucuresti, este vizat de cercetarile procurorilor DNA in dosarul cumnatului lui Victor Ponta.

Primarul Sectorului 1 a fost retinut. Andrei Chiliman, in arestul Politiei Judetene Prahova

00 - Primarul Sectorului 1 al Capitalei, Andrei Chiliman, a fost scos in catuse, joi seara, din sediul DNA Ploiesti, dupa aproximativ opt ore de audieri, alaturi de edil fiind scos si consilierul local.

Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, a fost la DNA Ploiesti. Procurorii au dispus controlul judiciar

Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, a fost miercuri la sediul DNA Ploiesti pentru inlocuirea masurii arestului la domiciliu cu cea a controlului judiciar in dosarul in care este cercetat pentru fraudare de fonduri europene.

Andrei Chiliman a fost retinut de DNA

ACTUALIZARE 20:30 Edilul Sectorului 1 din Capitala, Andrei Chiliman, a fost retinut pentru 24 de ore de catre Directia Natinala Anticoruptie DNA), potrivit surselor din presa. ---------------- * Consilierul Ion Brad, adus la DNA Ploiesti, pentru a fi audiat -------------- * Surse: Si Vlad Moisescu va fi adus la DNA Procurorii DNA Ploiesti efectueaza, azi, perchezitii la locuintele lui Vlad Moisescu si Ioanei Costescu in dosarul in care este vizat primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, au declarat surse judiciare pentru presa. Surse din sistemul judiciar ne-au declarat ca perchezitiile vizeaza oameni de afaceri. ----------- Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) efectueaza perchezitii la Primaria Sectorului 1, Bucuresti, intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor fapte de coruptie si trafic de influenta, ne-au spus surse judiciare. Potrivit surselor judiciare, Andrei Chiliman, primarul Sectorului 1, Bucuresti, este vizat de cercetarile procurorilor DNA in dosarul cumnatului lui Victor Ponta.

Ioana Costescu, o apropiata a primarului Andrei Chiliman, adusa seara la DNA Ploiesti pentru audieri

Ioana Costescu, o apropiata a primarului sectorului 1 al Capitalei, Andrei Chiliman, a fost adusa joi seara la sediul DNA Ploiesti unde va fi audiata de procurorii anticoruptie, scrie Agerpres. in acelasi dosar,.

Surse: Chiliman si Vlad Moisescu vor fi adusi la DNA Ploiesti

ACTUALIZARE 14:00 Procurorii DNA Ploiesti efectueaza, azi, perchezitii la locuintele lui Vlad Moisescu si Ioanei Costescu in dosarul in care este vizat primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, au declarat surse judiciare pentru presa. Surse din sistemul judiciar ne-au declarat ca perchezitiile vizeaza oameni de afaceri. ----------- Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) efectueaza perchezitii la Primaria Sectorului 1, Bucuresti, intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor fapte de coruptie si trafic de influenta, ne-au spus surse judiciare. Potrivit mai multor surse din presa, Andrei Chiliman, primarul Sectorului 1, Bucuresti, este vizat de cercetarile procurorilor DNA in dosarul cumnatului lui Victor Ponta.

UPDATE Mircea Cosma, Vlad Cosma si Sebastian Ghita, la audieri la DNA Ploiesti, in dosarul cumnatului lui Victor Ponta

Mircea Cosma, presedintele suspendat al Consiliului Judetean Prahova, si fiul acestuia, deputatul Vlad Cosma, precum si deputatul Sebastian Ghita au venit marti dimineata la sediul DNA Ploiesti pentru noi audieri in dosarul in care este anchetat Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta.

Presedintele CJ Prahova, Mircea Cosma, si fiul sau, Vlad Cosma, la DNA Ploiesti

ACTUALIZARE 10:39 Sebastian Ghita, la DNA pentru prelungirea controlului judiciar Deputatul Sebastian Ghita a sosit in aceasta dimineata la sediul DNA Ploiesti, procurorii anticoruptie urmand sa ii aduca la cunostinta decizia prelungirii masurii controlului judiciar dispusa fata de el in dosarul lui Iulian Hertanu, potrivit surselor din presa.

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )