Libnet.ro
UNICEF

13:15

Antenele, B1, Realitatea, RomaniaTV, ATENTIONATE de CNA. Care este motivul

România Liberă România Liberă,
 Antenele, B1, Realitatea, RomaniaTV, ATENTIONATE de CNA. Care este motivul

Antena 1, Antena 3, B1 TV, Realitatea TV si Romania TV au fost atentionate de Consiliul National al Audiovizualului, din cauza ca nu interpreteaza in limbajul mimico-gestual si prin titrare sincron cel putin 30 de minute din programele de stiri, pentru a ajuta persoanele cu deficiente de auz sa aiba acces la informatii de actualitate. continuă pe România Liberă

CNA atentioneaza Antenele, B1, Realitatea si Romania TV ca nu prezinta stirile in limbaj mimico-gestual

CNA a atentionat Antena 1, Antena 3, B1 TV, Realitatea TV si Romania TV, din cauza ca nu interpreteaza in limbajul mimico-gestual si prin titrare sincron cel putin 30 de minute din programele de stiri, pentru a ajuta persoanele cu deficiente de auz sa aiba acces la informatii de actualitate, informeaza Mediafax.

Caitlyn Jenner, data in judecata dupa schimbarea de sex. Care este motivul

Dupa ce a primit numeroase critici pentru transformarea de sex, fostul campion olimpic la atletism, Bruce Jenner, acum, Caitlyn, a fost dat, luni, in judecata. Procesul a fost intentat de o femeie implicata in accidentul pe care transsexualul l-a provocat pe autostrada Pacific Coast, in februarie.

Daniela Crudu va fi noua Burlacita. Care este conditia pentru ca unul din concurenti sa ii castige inima

Vedeta Daniela Crudu este noua protagonista a emisiunii de divertisment Burlacita. in cadrul show-ului, femeia va flirta cu mai multi pretendenti, iar la final va alege unul dintre ei drept partener.

Barbat cercetat, dupa ce a inselat 13 persoane. Care este prejudiciul

Un barbat in varsta de 38 de ani din Turda, judetul Cluj, este cercetat de politisti pentru ca a inselat 13 persoane cu privire la executarea unor lucrari de termoizolare a locuintelor.

6 tipuri de peste pe care este bine sa le eviti

Apele oceanelor lumii nu mai sunt ce-au fost. Contaminate industrial, apele nu mai pot fi casa unui peste sanatos, pe care sa-l consumam fara probleme. In plus, alte tipuri de peste sunt pe cale de disparitie si.

Care este, de fapt, secretul casniciei fericite. Contrariile se atrag sau cine se aseamana se aduna - tehnici de cuplu explicate de specialisti

Sunt doua vechi ziceri romanesti despre cuplu care contin, fiecare in parte, adevarul lor: Cine se aseamana se aduna si Contrariile se atrag.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )