Libnet.ro
UNICEF

05:30

6 tipuri de peste pe care este bine sa le eviti

Antena3 Antena3,
6 tipuri de peste pe care este bine sa le eviti

Apele oceanelor lumii nu mai sunt ce-au fost. Contaminate industrial, apele nu mai pot fi casa unui peste sanatos, pe care sa-l consumam fara probleme. In plus, alte tipuri de peste sunt pe cale de disparitie si. continuă pe Antena3

Boc: Este bine ca se incearca daramarea Guvernului

Emil Boc spune ca este bine ca opozitia incearca daramarea Guvernului. Fostul premier considera ca tema motiunii de cenzura - votul prin corespondenta, fiind una reala, de care Guvernul Ponta a uitat,.

Scandalul in care este implicat Sova readuce in atentie si cazul Alinei Gorghiu: Situatia liderului PNL seamana cu a senatorului PSD (documente)

Scandalul privind dosarul lui Sova in care este suspect si premierul Victor Ponta readuce in atentie si cazul copresedintelui PNL Alina Gorghiu, care prin societatea de avocatura la care era actionar a avut.

Andrei Hrebenciuc a recunoscut faptele de care este acuzat in dosarul retrocedarilor ilegale. El a cerut aplicarea in cazul sau a procedurii simplificate

Andrei Hrebenciuc a cerut sa fie aplicata in cazul sau procedura simplificata, dupa ce si-a recunoscut faptele de care este acuzat de catre procurori in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri, transmite.

Monica Macovei sustine ca are trei motive pentru care este dezamagita de Klaus Iohannis: Promulgarea legii alegerilor locale, printre nemultumirile eurodeputatului

Europarlamentarul Monica Macovei a declarat joi ca are cel putin trei motive pentru care este dezamagita de presedintele Klaus Iohannis. Totusi, aceasta precizeaza ca nu regreta ca l-a votat pe Iohannis la.

Ce a decis instanta in privinta inculpatilor din dosarul in care este cercetat si sotul Alinei Bica

Cei patru inculpati din dosarul in care este cercetat si sotul fostei sefe a DIICOT Alina Bica au fost pusi sub control judiciar pentru 60 de zile, dupa ce Tribunalul Brasov a respins, miercuri noapte, propunerea de arestare preventiva.

Tribunalul Brasov: Cei patru inculpati din dosarul in care este cercetat sotul Alinei Bica, plasati sub control judiciar pentru 60 de zile

Toti cei patru inculpati in dosarul in care este implicat si sotul fostei sefe DIICOT, Alina Bica, vor fi cercetati sub control judiciar, informeaza Mediafax. Tribunalul Brasov a respins, miercuri noapte,.

Barbat cercetat, dupa ce a inselat 13 persoane. Care este prejudiciul

Un barbat in varsta de 38 de ani din Turda, judetul Cluj, este cercetat de politisti pentru ca a inselat 13 persoane cu privire la executarea unor lucrari de termoizolare a locuintelor.

Care este, de fapt, secretul casniciei fericite. Contrariile se atrag sau cine se aseamana se aduna - tehnici de cuplu explicate de specialisti

Sunt doua vechi ziceri romanesti despre cuplu care contin, fiecare in parte, adevarul lor: Cine se aseamana se aduna si Contrariile se atrag.

Victor Ponta, URMARIT PENAL in dosarul lui Sova. Lista celor 19 infractiuni de care este acuzat premierul. Iohannis ii cere demisia, Ponta refuza

Victor Ponta este urmarit penal in dosarul lui Dan Sova, pentru 19 infractiuni, savarsite in calitatea sa de avocat. De asemenea, DNA cere incuviintarea urmarii penale a lui Ponta, pentru conflict de interese, in calitatea sa de premier. Presedintele Iohannis i-a cerut lui Ponta sa demisioneze, iar premierul a refuzat.

Consiliul de Securitate ONU se reuneste de urgenta. Care este motivul

Consiliul de Securitate al ONU se reuneste de urgenta, vineri, pentru a discuta despre reluarea violentelor in Ucraina, care ameninta armistitiul, aflat in vigoare de patru luni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )