Libnet.ro
UNICEF

23:15

Antonella Lerca, primul candidat transgender din Romania, si-a trasat temele de campanie. Ce spun oamenii

Antena3 Antena3,
Antonella Lerca, primul candidat transgender din Romania, si-a trasat temele de campanie. Ce spun oamenii

Antonella Lerca, in varsta de 30 de ani, activista in domeniul drepturilor omului, este prima femeie transgender, de etnie roma, care candideaza pentru o functie publica, la alegerile locale din Romania. continuă pe Antena3

Primul judet din Romania unde PNL, USR si PLUS au batut palma pentru alianta la alegerile locale

Prahova este primul judet din Romania in care USR, PLUS si PNL au constituit o alianta pentru alegerile locale programate in 27 septembrie, au anuntat joi cele trei partide, care spun ca vor castigarea unei majoritati absolute in Consiliul Judetean si se vor sustine recitproc pentru primariile unor localitati, insa nu si pentru Primaria Ploiesti. in timp ce presedintele USR Prahova catalogheaza alianta drept un compromis politic si o decizie greu de luat, liderul PNL Prahova sustine ca alianta a luat fiinta pentru ca semnatarii ei iubesc judetul Prahova, conform hotnews.

VIDEO Primul judet din Romania unde PNL, USR si PLUS au batut palma pentru alianta la alegerile locale: Un compromis politic

Prahova este primul judet din Romania in care USR, PLUS si PNL au constituit o alianta pentru alegerile locale programate in 27 septembrie, au anuntat joi cele trei partide, care spun ca vor castigarea unei majoritati absolute in Consiliul Judetean si se vor sustine reciproc pentru primariile unor localitati, insa nu si pentru Primaria Ploiesti. in timp ce presedintele USR Prahova catalogheaza alianta drept un compromis politic si o decizie greu de luat, liderul PNL Prahova sustine ca alianta a luat fiinta pentru ca semnatarii ei iubesc judetul Prahova.

ANALIZA JLL: Volumul tranzactiilor imobiliare comerciale din Romania a crescut cu 21% in prima jumatate a anului

Volumul tranzactiilor imobiliare comerciale din Romania - birouri, proiecte de retail, industriale si de logistica, hoteluri - a crescut in primul semenstru cu 21% fata de aceeasi perioada a anului trecut, piata fiind alimentata de tranzactiile cu cladiri de birouri din Bucuresti.

LIDL, anunt urias pentru toti clientii din Romania. Se intampla acum

Lidl Romania a anuntat o noua modificare foarte importanta ce va fi disponibila in toate magazinele sale din tara. Mai jos este tot ce trebuie sa stie clientii Lidl. LIDL, anunt urias pentru toti clientii din Romania. Se intampla acum Lidl Romania isi surprinde din nou clientii cu o schimbare pe care a anuntat-o in .

Alerta meteo ANM. Vine prapadul: cod portocaliu de vijelii in mai multe judete din Romania

Dupa ce luna iunie a fost cuprinsa de ploi si viituri care au facut prapad in vestul si nordul tarii, ANM anunta reintoarcerea potopului. Vremea rea pune din nou stapanire pe Romania in zilele urmatoare. Alerta meteo ANM: cod portocaliu de vijelii in mai multe judete din Romania Meteorologii au emis un cod portocaliu de .

Cel mai mare traseu pentru drumetii din Romania. Strabate 10 judete

Via Transilvanica, cel mai mare traseu de drumetii din tara, care strabate 10 judete din tara, este aproape de finalizare. Anul acesta au fost inaugurati 258 de kilometri, din 684 de kiolmetri cat va masura traseul de drumetii la final. Cel mai mare traseu pentru drumetii din Romania. Strabate 10 judete Traseul Via Transilvanica dedicat .

Fotbalistul internat intr-un spital din Romania: E mizerabil. Ce medicamente primeste

Partida dintre Astra si Universitatea Craiova a fost amanata dupa ce Ljuban Crepulja a fost testat pozitiv cu COVID-19. Fostbalistul se afla internat la Giurgiu in niste conditii de care este revoltat. Ce medicamente primeste? Fotbalist croat, internat in Romania dupa ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19 Ljuban Crepulja, fotbalist croat al formatiei Astra, .

Cati bani costa cel mai ieftin din Romania. De ce este atat de accesibil

Prezentat oficial in Romania, acest este cel mai ieftin. Nu doar pretul il face sa fie unul dintre cele mai accesibile din istorie. Motivul pentru este atat de accesibil. Cati bani costa cel mai ieftin din Romania. Pentru prima data in istorie, oricine poate avea acest GT 2+ fara precalificare, adica fara .

Alerta meteo. Cod galben in multe judete din Romania: temperaturi de 45 de grade

Meteorologii au emis o noua avertizare Cod galben de canicula, care cuprinde cea mai mare parte a tarii. Pana cand este valabila si unde se vor inregistra temperaturi chiar si de 45 de grade Celsius, aflati in continuare. Romania, sub Cod galben de canicula Zilele urmatoare vor fi extrem de calduroase in majoritatea zonelor tarii, .

Orange, decizie radicala in 2020. Zeci de mii de clienti din Romania sunt vizati

Schimbare imporanta pentru clientii Orange! Compania de telefonie mobila a trimis notificari catre toti clientii prin care ii informeaza ca se va renunta la factura traditionala, pe hartie, fiind adoptat un format electronic. Asada, toti clientii Orange vor primi e-mail cu cat au de plata in fiecare luna. Orange Romania renunta la facturile din hartie .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )