Libnet.ro
UNICEF

21:31

Apelul disperat al unui medic din Galati catre Raed Arafat: Va rog! Nu-mi distrugeti toata familia!

Adevărul Adevărul,
Apelul disperat al unui medic din Galati catre Raed Arafat: Va rog! Nu-mi distrugeti toata familia!

Ciprian Ghilic 42 ani) este medic urolog, iar sotia lui este medic hematolog la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Galati. Ei au doi copii de 2, respectiv 6 ani) si se tem ca daca amandoi vor fi implicati in lupta cu COVID-19 si se vor imbolnavi, nu va mai avea cine sa se ingrijeasca de micuti. continuă pe Adevărul

Zeci de cadre medicale de la Spitalul din Galati sunt in izolare. Sectia a fost inchisa

O sectie a Spitalului Judetean din Galati a fost inchisa, dupa ce o asistenta medicala a fost diagnosticata cu coronavirus, iar ceilalti colegi ai sai au fost trimisi in izolare la domiciliu.

Virgil Popescu anunta ca o firma din Galati va incepe din 15 aprilie sa produca materiale de protectie

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anuntat, luni, la inceputul sedintei de Guvern, ca o firma din Galati va incepe din 15 aprilie producerea echipamentelor de protectie, iar Romarm va realiza tot de la aceeasi data 500. 000 de masti pentru populatie si 150. 000 de masti pentru spitale.

Ce avem de facut ca sa nu ajungem in situatia Italiei. Sfaturile unui medic roman din Verona aflat in prima linie

Florin Puflea, medic specialist in anestezie si terapie intensiva la un spital din Verona, aflat in prima linie a luptei impotriva raspandirii virusului COVID 19, atrage atentia ca Romania, fara a avea spitalele si capacitatea de ingrijire a celor din Italia, nu-si permite sa rateze masurile de preventie a raspandirii acestui virus.

VIDEO Masca facuta acasa care te poate proteja de COVID-19,inventia ingenioasa a unui medic celebru: Eu o sa ma duc la spital cu asa ceva

Doctorul Radu Ionescu, seful clinicii de Chirurgie Estetica a unui spital privat din Bucuresti, a prezentat intr-un clip video, cum poate fi confectionata, acasa, o masca de protectie cu filtru HEPA. El a atras atentia ca nu este o masca medicala omologata, dar este o optiune mai buna decat lipsa oricarei protectii sau decat mastile din bumbac. Un medic cunoscut a sustinut ca va folosi la spital o astfel de masca.

Strigatul unui medic roman aflat in Lombardia: Culegem roadele faptului ca in 30 de ani am facut doar baruri si biserici

Angela Campean este un medic ce lucreaza de opt ani de zile intr-un spital din Milano. Angela spune ca a mai vazut o situatie asemanatoare doar in filmele SF. Ea cosnsidera ca vina pentru ceea ce se intampla le apartine in mare masura autoritatilor.

Strigatul de ajutor al unui medic: Unde sunt epidemiologii, managerii? in case, ca soarecii, rezolva problemele prin telefon

Un medic chirurg de la Spitalul Judetean de Urgente Ploiesti trage un semnal de alarma cu privire la situatia generata de pacientii suspecti de COVID-19 care se prezinta la Unitatea de Primiri Urgente.

Atacul incredibil al unui medic militar din Craiova asupra autoritatilor. Streinu - Cercel! Lasa-ne! Opriti acest joc pervers

Doctorul Alexandru Cezar Andritoiu a scris pana acum zeci de mesaje pe Facebook impotriva modului in care autoritatile incearca sa gestioneze criza coronavirusului. in ultima postare, insa, intr-un limbaj vulgar, cere sa se inceteze cu declararea deceselor din cauza COVID.

Sinteza zilei. Fiica unui barbat din Suceava decedat din cauza coronavirusului, marturisiri cutremuratoare

Fiica unui pacient care a murit la spitalul din Suceava in urma infectiei cu coronavirus a povestit, marti, la Sinteza zilei, drama prin care trece zilele acestea.

Capre salbatice au invadat straziile pustii ale unui oras din Tara Galilor

Mai multe capre salbatice au invadat strazile pustii din Llandudno, un oras turistic aflat intr-o regiune de coasta a Tarii Galilor, dupa decretarea starii de urgenta la nivel national in Marea Britanie din cauza pandemiei de coronavirus, informeaza marti PA.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )