Libnet.ro
UNICEF

20:00

Apeluri disperate la 112 in cazul unui accident in care un minor a fost grav ranit: Doamne fereste, la 112 nu raspunde nimeni. Esti nebun la cap!?

Adevărul Adevărul,
Apeluri disperate la 112 in cazul unui accident in care un minor a fost grav ranit: Doamne fereste, la 112 nu raspunde nimeni. Esti nebun la cap!?

La o zi de la accidentul teribil in care un copil de 8 ani si fratii sai s-au rasturnat cu masina intr-un sant, in satul Bolovani, apar detalii soncate despre cat de greu raspund operatorii de la 112 la telelfon. Pentru ca cel mic era grav ranit, mai multi cunoscuti sositi la fata locului au incercat minute bune sa ia legatura cu serviciul unic de urgenta 112. Vazand cum stau lucrurile, doi barbati au luat copilul si au plecat cu el spre spital. continuă pe Adevărul

Cinci victime, printre care si doi copii, in urma unui accident produs pe DN 71

Trei adulti si doi copii, toti din aceeasi masina, au ajuns la Spitalul de Urgenta din Targoviste in urma unui accident rutier produs pe DN 71, in dreptul localitatii Baldana. Soferul vinovat se pare ca a adormit la volan, potrivit Politiei.

Un tanar de 17 ani a murit din cauza unui sofer care conducea fara permis

Un tanar de 17 ani si-a pierdut viata duminica in urma unui accident rutier produs pe DN 15A, in localitatea Dipsa, iar alti patru au fost raniti, potrivit datelor comunicate de Inspectoratul pentru Situatii.

Locomotiva unui tren care transporta combustibil a luat foc n Prahova

Locomotiva unui tren cu 27 de vagoane in care se transportau benzina si motorina a luat foc, sambata dimineata, in zona Pantazi, judetul Prahova, pompierii reusind sa stinga focul dupa aproximativ o ora, transmite Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )