Libnet.ro
UNICEF

01:05

Aproape 2 MILIOANE de alegatori din Ucraina ar putea fi PRIVATI de dreptul de vot

Antena3 Antena3,
Aproape 2 MILIOANE de alegatori din Ucraina ar putea fi PRIVATI de dreptul de vot

Aproape doua milioane de alegatori din estul Ucrainei, devastat de o insurgenta armata, ar putea fi privati de dreptul de a vota la alegerile prezidentiale din 25 mai in cazul in care Guvernul nu intervine. continuă pe Antena3

Ucraina: Doua milioane de alegatori din estul tarii ar putea fi privati de dreptul de a vota la scrutinul prezidential, avertizeaza Comisia electorala

Aproape doua milioane de alegatori din estul Ucrainei, devastat de o insurgenta armata, ar putea fi privati de dreptul de a vota la alegerile prezidentiale din 25 mai in cazul in care Guvernul nu intervine pentru a garanta securitatea, a avertizat sambata Comisia Electorala Centrala, potrivit Mediafax, care citeaza AFP.

Lavrov: Criza din Ucraina isi are originile in summit-ul NATO de la Bucuresti

Samburii crizei din Ucraina au fost saditi in aprilie 2008, cand NATO a sugerat ca Ucraina si Georgia sa se mute mai aproape de alianta, a declarat Ministrul de Externe rus, Sergey Lavrov in cadrul unui interviu Bloomberg, citat de Russia Today.

Rusia pune la indoiala legitimitatea alegerilor din Ucraina

Rusia pune la indoiala caracterul democratic al alegerilor prezidentiale din Ucraina din cauza operatiunii militare pe care autoritatile de la Kiev o desfasoara in estul tarii aflat sub controlul separatistilor prorusi.

Rusia ironizeaza caracterul democratic al alegerilor prezidentiale din Ucraina

Rusia a ironizat, sambata, caracterul democratic al alegerilor prezidentiale din Ucraina care au loc in bubuit de tunuri, relateaza AFP. Lavrov a criticat si operatiunea militara desfasurata de Kiev de o l.

Rusia IRONIZEAZA alegerile din Ucraina: Proces electoral in bubuit de tunuri?

Rusia a ironizat, sambata, caracterul democratic al alegerilor prezidentiale din Ucraina care au loc in bubuit de tunuri, criticand operatiunea militara desfasurata de Kiev de o luna in estul tarii.

America ameninta ca va face sa sangereze economia Rusiei daca Moscova impiedica alegerile prezidentiale din Ucraina

Americanii au amenintat joi ca vor face sa sangereze economia Rusiei, deja aflata in dificultate si sub amenitarea unor noi sanctiuni, daca Rusia va incerca sa impiedice organizarea alegerilor prezidentiale din Ucraina, in 25 mai, considerate de occidentali cruciale pentru viitorul tarii, scrie AFP.

Declaratie surprinzatoare a ministrului rus de externe: Criza din Ucraina isi are originile in summitul NATO de la Bucuresti

Serghei Lavrov, ministrul rus de externe a declarat, vineri, intr-un interviu acordat Bloomberg TV ca aceasta criza din Ucraina isi are originile in summitul NATO de la Bucuresti.

Separatistii prorusi din Ucraina au inceput recrutarile pentru formarea unei armate regionale

Separatistii prorusi din Ucraina au inceput recrutarile pentru formarea unei armate regionale. Vor cu orice pret sa alunge trupele ucrainiene de pe teritoriul lor, anunta liderul militantilor din Donetk.

MAE: Romania va trimite 7 observatori la alegerile prezidentiale din Ucraina, din 25 mai

Romania, la solicitarea OSCE, va participa cu 7 observatori pe termen scurt la misiunea de observare a alegerilor prezidentiale anticipate din Ucraina, din 25 mai, a precizat MAE, la solicitarea Mediafax. Romania,.

insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucuresti: Romania trebuie sa fie preocupata si nu ingrijorata de situatia din Ucraina

Romania trebuie sa fie preocupata si nu neaparat ingrijorata de situatia din Ucraina, aflandu-se sub umbrela protectoare a NATO, a asigurat, miercuri, insarcinatul cu afaceri al ambasadeiSUA la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )