Libnet.ro
UNICEF

18:15

Separatistii prorusi din Ucraina au inceput recrutarile pentru formarea unei armate regionale

Antena3 Antena3,
Separatistii prorusi din Ucraina au inceput recrutarile pentru formarea unei armate regionale

Separatistii prorusi din Ucraina au inceput recrutarile pentru formarea unei armate regionale. Vor cu orice pret sa alunge trupele ucrainiene de pe teritoriul lor, anunta liderul militantilor din Donetk. continuă pe Antena3

Procurorul din Crimeea si separatisti prorusi din Ucraina, pe lista sanctiunilor impuse de UE

Procurorul din Crimeea, Natalia Poklonskaia, si Viaceslav Ponomarev, primarul autoproclamat din Slaviansk, bastion al separatistilor prorusi din estul Ucrainei, se afla pe lista noilor persoane vizate de sanctiunile.

Romania si Polonia condamna actiunile Rusiei de destabilizare a situatiei din Ucraina

Secretarul de stat pentru afaceri europene din Ministerul Afacerilor Externe MAE), George Ciamba, a avut astazi o intrevedere cu presedintele Grupului parlamentar de prietenie Polonia-Romania din Seimul Republicii Polone, Jadwiga Zakrzewska, cei doi condamnand actiunile de destabilizare a situatiei din Ucraina, in contextul agresiunii Federatiei Ruse asupra acestei tari, informeaza MAE printr-un comunicat.

Separatistii prorusi: Peste 89 la suta din votantii regiunii Donetk si-au manifestat independenta fata de Ucraina

Peste 89% din votantii regiunii Donetk s-au pronuntat pentru independenta fata de Ucraina, au anuntat duminica separatistii prorusi, dupa referendum, relateaza AFP, citata de Mediafax .

Criza din Ucraina. Occidentul vrea sa creada in dialogul lansat de Kiev. Noi discutii importante miercuri. Merkel: Violenta, exclusa din convorbirile pe tema Ucrainei

Occidentalii vor sa creada in dialogul national, care ar urma sa fie lansat miercuri de catre guvernul de la Kiev, in pofida violentelor din estul Ucrainei, care au facut marti sapte morti. Separatistii pro -rusi nu vor lua probabil parte la aceste discutii, scrie AFP. Cancelarul Angela Merkel a declarat intr-o conferinta de presa la Berlin ca violenta va fi exclusa in cadrul discutiilor pe tema Ucrainei. Urmariti LIVETEXT pe HotNews. ro evolutia evenimentelor din Ucraina.

Serghei Lavrov, ministrul rus de Externe: Criza din Ucraina a inceput la Bucuresti

Actuala criza ucraineana isi are originile in summitul NATO de la Bucuresti, desfasurat in 2008, cand s-a stabilit ca Ucraina si Georgia vor deveni membre ale Aliantei Nord-Atlantice, afirma, intr-un.

Traian Basescu il invita pe Victor Ponta la Cotroceni, pentru a-i clarifica nelamuririle legate de pozitia Romaniei fata de situatia din Ucraina

Presedintele Traian Basescu l-a invitat marti pe premierul Victor Ponta la Cotroceni, pentru a-i clarifica nelamuririle legate de pozitia Romaniei fata de situatia din Ucraina.

America ameninta ca va face sa sangereze economia Rusiei daca Moscova impiedica alegerile prezidentiale din Ucraina

Americanii au amenintat joi ca vor face sa sangereze economia Rusiei, deja aflata in dificultate si sub amenitarea unor noi sanctiuni, daca Rusia va incerca sa impiedice organizarea alegerilor prezidentiale din Ucraina, in 25 mai, considerate de occidentali cruciale pentru viitorul tarii, scrie AFP.

Lavrov: Criza din Ucraina isi are originile in summit-ul NATO de la Bucuresti

Samburii crizei din Ucraina au fost saditi in aprilie 2008, cand NATO a sugerat ca Ucraina si Georgia sa se mute mai aproape de alianta, a declarat Ministrul de Externe rus, Sergey Lavrov in cadrul unui interviu Bloomberg, citat de Russia Today.

Rusia acuza NATO ca exploateaza criza din Ucraina

Rusia acuza NATO ca incearca sa foloseasca la maximum criza din Ucraina pentru a dovedi ca inca este nevoie de existenta sa, informeaza Mediafax.

Traian Basescu: Cerem categoric ca minoritatea romana din Ucraina sa se bucure de aceleasi drepturi ca minoritatea rusa

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, de la Cotroceni, ca in eventualitatea in care Guvernul de la Kiev stabileste prin negocierile cu minoritatea rusa din tar, o linie privind pastrarea limbii, culturii si tpresei, Romania cere categoric ca de aceleasi drepturi sa se bucure si minoritatea romana din Ucraina.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )