Libnet.ro
UNICEF

20:15

Atentat la Nisa. Primarul orasului: Este cea mai grava catastrofa din istoria orasului

Adevărul Adevărul,
Atentat la Nisa. Primarul orasului: Este cea mai grava catastrofa din istoria orasului

Atentat la Nisa. Primarul orasului Nisa, Christian Estrosi, a confirmat pe Twitter ca numarul mortilor a depasit 70 si ca este cea mai grava catastrofa din istoria orasului. continuă pe Adevărul

Aceasta este cea mai rea mama din lume. Ce a putut face i-a ingrozit pe politisti

O femeie din statul american Winsconsin este acuzata de prostitutie si de neglijentam, dupa ce politia a descoperit ca tanara de 27 de ani isi droga copilul. Femeia a recunoscut ca, in.

Este cea mai vanduta masina in Romania din ultimii cinci ani

Skoda Octavia este cel mai bine vandut automobil de import in Romania in ultimiicinci ani consecutiv, perioada in care au fost livrate 18. 011 unitati, se arata intr-un.

Snapdragon 821 este cel mai rapid procesor de mobil

Qualcomm este cea mai populara companie cand vine vorba de procesoare pentru mobil, iar noul Snapdragon 821 este actualul sau varf de gama. Telefoanele de top reprezinta cea mai importanta sursa de venit pentru producatorii importanti de gadgeturi de pe intregul mapamond, iar la baza respectivelor modele se afla un procesor puternic care aproape de [].

Noul Model X este cel mai ieftin Tesla aflat in productie

Cu un pic de noroc, in 2017 vom putea achizitiona un Tesla Model 3 la un pret mai mult decat decent. Pana atunci insa, noul model de Model X este cea mai accesibila masina electrica a companiei americane. Sunt mult motive sa fii incantat de un Tesla. Chiar si daca iei in calcul scandalurile din [].

De ce nu e Carlsberg probabil cea mai buna bere din lume. Berea perfecta e facuta intr-o manastire din Belgia

Cu toate ca motto-ul Carlsberg este Probabil cea mai buna bere din lume, cunoscatorii stiu sigur ca cea mai buna bere din lume nu este produsa, industrial, intr-o fabrica din Danemarca, ci intr-o mica manastire din Belgia. Westvleteren 12 este considerata, de ani buni, cea mai buna bere din lume.

Start la Marathon 7500, cea mai spectaculoasa cursa montana din Bucegi. Numar record de participanti

Astazi se da startul la Marathon 7500, una dintre cele mai cunoscute si mai spectaculoase curse montane de la noi. Aceasta este cea de-a VIII-a editie de Marathon 7500 si vorbim de un numar record de participanti inscrisi anul acesta - 233.

Cea mai importanta componenta a revitalizarii spatiului urban este implicarea sectorului privat

Cea mai importanta componenta a revitalizarii zonelor urbane degradate la nivel global este implicarea sectorului privat, arata un raport publicat astazi de Banca Mondiala si Facilitatea de Consultanta pentru Infrastructura Publica-Privata PPIAF), in cadrul Summitului Oraselor Lumii ce are loc la Singapore in cursul acestei saptamani.

Rezultate Bacalaureat 2016. Fata cu voce de aur care a obtinut cea mai mare medie la Bac din judet: intre muzica si scoala, am reusit sa le impac pe ambele

Rezultate Bacalaureat 2016. La nivel national doar 55 de elevi au luat medii maxime la Bacalaureat 2016, niciunul insa din Ialomita. Cea mai mare medie din judet a fost 9,95 si a obtinut-o Andreea Calin, de la Liceul de Arte Ionel Perlea din Slobozia. Tanara povesteste care este reteta succesului sau.

FOTO Nunta anului in sport. Cea mai frumoasa jucatoare din tenis se marita azi cu un campion mondial

EA este considerata cea mai frumoasa jucatoare din tenis, el este campion mondial si unul dintre cei mai puternici mijlocasi din lume.

Cea mai inalta parcare publica de la noi - in statiunea Mamaia

Incepand din aceasta vara, autoritatea municipala constanteana pune gratuit la dispozitia turistilor cea mai inalta parcare publica din Romania. De la parter pana la ultimul nivel, la terasa, aceasta masoara 40 de metri. Investitia este amplasata in statiunea Mamaia, in zona Cazino, in proximitatea gradinii de vara cinema) Albatros.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )