Libnet.ro
UNICEF

22:45

Atentie, romani! Reguli noi pentru turistii care merg in vacanta in Bulgaria

Playtech Playtech,
Atentie, romani! Reguli noi pentru turistii care merg in vacanta in Bulgaria

Mai multe tari au impus restrictii de calatorie din cauza epidemiei de coronavirus, pentru a limita raspandirea accelerata virusului care a speriat intreaga planeta. Una dintre acestea este Bulgaria, care incepand cu data de 28 iulie a schimbat regulile pentru cetatenii care vin din tara noastra. Atentie, romani! Reguli noi impuse pentru turistii care merg . continuă pe Playtech

Vestea momentului pentru turistii romani din Grecia. Devine obligatorie

Turistii care vor sa viziteze Grecia trebuie sa stie ca o noua regula se aplica de azi. Ce obligatii noi vin din partea oficialilor? Obligatie pentru turistii romani din Grecia. Ce trebuie sa faca? Autoritatile din Grecia au anuntat ca masca redevine obligatorie in magazine, banci, servicii publice si in aproape toate locurile inchise, in .

Atentie romani, anunt important despre pensii. Metoda noua pentru recalcularea pensiilor. Cum intram in lumea civilizata

Un nou anunt important despre pensiile romanilor a fost facut de catre Ministru Muncii, Violeta Alexandru. O noua metoda de recalculare va intra in actiune. Care este noua metoda de recalculare a pensiilor. Un anunt important de care romanii trebuie sa stie. Ministrul Muncii, Violeta Alexandru vorbeste despre marirea pensiilor. Nu este vorba despre celebra majorare .

Reduceri pentru turistii romani din Bulgaria. Cat costa o vacanta la un hotel de 4 stele

Inca 11 milioane de cazuri de contaminare cu COVID-19 au fost raportate in intreaga lume de la inceputul pandemiei, iar aproximativ 6 milioane de oameni s-au recuperat. Peste 520. 000 de oameni au murit. SUA, Brazilia si Marea Britanie sunt tarile cel mai puternic afectate de pandemie. SUA au raportat mai mult de 2,7 milioane de .

Atentie, romani! Greseala care ii poate aduce o amenda de 1.160 de lei

Trotineta electrica, rapida in marile aglomerari urbane si convenabila ca si consum, prinde tot mai mult teren in tara noastra. Putini stiu insa ca mersul pe trotineta poate aduce o amenda imensa, daca nu se circula pe acolo pe unde prevede legea. Atentie, romani! Aceasta greseala poate aduce oricui o amenda de 1. 160 de lei .

Atentie, romani! Mii de romani au ramas fara bani pe card. Cine sunt cei vizati

Pentru ca nimic nu e sigur pe lumea asta, daca avem falsa senzatie ca sistemele de internet banking sau sistemul de plati cu cardul sunt infailibile, ne-am putea insela amarnic. Este li cazul uneia din marile banci comerciale din Romania. Probleme de functionare la ING Bank ING Bank Romania ca parte a ING Group, este .

Romanii care merg in vacanta in Bulgaria nu trebuie sa mai prezinte declaratie pe propria raspundere

Romanii care merg in Bulgaria nu trebuie sa mai prezinte declaratia pe proprie raspundere prin care confirmau ca au luat cunostinta si isi asuma riscurile privind imbolnavirea cu COVID-19 si se obligau sa respecte masurile anti-epidemiologice aplicabile pe teritoriul Bulgariei, anunta Ministerul roman de Externe.

Nelu Tataru, avertisment pentru romanii care pleaca in concedii. Ce patesc atunci cand revin acasa: Nu excludem si

Nelu Tataru vine cu vesti descurajatoare pentru milioane de romani. in contextul pandemiei de COVID-19, traim o vara atipica si foarte grea pentru majoritatea cetatenilor. Concediile atat de mult asteptate au ajuns sa fie o arma impotriva propriei sanatati, dar cu toate acestea nu putem sa renuntam la ele. Ministrul Sanatatii avertizeaza ca toate persoanele .

Putin si Zelenski au discutat telefonic despre conflictul din estul Ucrainei si si-au exprimat sprijinul pentru armistitiul care incepe astazi

Presedintele rus Vladimir Putin si omologul sau ucrainean Volodimir Zelenski au discutat duminica, telefonic, despre comflictul din estul Ucrainei si si-au exprimat sprijinul pentru armistitiul care incepe pe 27 iulie, au anuntat birourile acestora, transmite Reuters, citat de news. ro. Negociatorii ucraineni, rusi si ai OSCE au convenit o incetare completa a focului intre fortele guvernamentale si separatistii pro-rusi din estul Ucrainei, de la sfarsitul lunii iulie, suspendand conflictul militar care a provocat peste 13. 000 de morti incepand din 2014.

Business report: Coronavirusul face prima victima printre agentiile de turism. Imposibila dublare a alocatiilor pentru copii. Aberatiile din certificatele COVID-19 pentru turistii romani. Al doilea val Corona vine sigur

Coronavirusul face prima victima printre agentiile de turism * Cum sa ne jucam putin cu 80 de miliarde * Imposibila dublare a alocatiilor pentru copii * Aberatiile din certificatele COVID-19 pentru turistii romani * Radiografia industriei de restaurante in pandemie * Guvernul va aloca un miliard de euro pentru extinderea retelelor de gaze pentru populatie * Domoliti-va! Al doilea val Corona vine sigur * Ministrul Finantelor: Daca ne uitam la contextul economic prin care trecem, deficitul bugetar este rezonabil.

INTERZIS romanilor! inca o tara inchide granitele pentru turistii romani, de la 1 august

Danemarca a anuntat lista statelor ai caror turisti nu vor mai fi primiti pe teritoriul statului, printre acestea fiind si Romania. Romanii vor putea calatori daca au motive intemeiate si nu au simptome de boala. Restrictiile pentru turisti intra in vigoare la 1 august.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )