Libnet.ro
UNICEF

00:07

Australian Open 2015: aparitie surprinzatoare a Serenei Williams. Americanca face reclame la sutiene si campanii umanitare cu Messi

Adevărul Adevărul,
Australian Open 2015: aparitie surprinzatoare a Serenei Williams. Americanca face reclame la sutiene si campanii umanitare cu Messi

Serena Williams se pregateste pentru Australian Open. Ea a venit la antrenamente cu o bluza vargata, care a atras destule comentarii. Liderul mondial e protagonista unei reclame la sutien, dar si a unei campanii umanitare, alaturi de Lionel Messi. continuă pe Adevărul

Australian Open 2015: Marius Copil, la o victorie de tabloul principal

La Australian Open, tenismenul roman Marius Copil l-a invins in trei seturi pe germanul Philipp Petzschner, scor 6-3, 3-6, 8-6 si s-a calificat in ultimul tur al calificarilor.

Simona Halep la Australian Open: romanca, in pericol sa alunece de pe podiumul mondial. Petra Kvitova micsoreaza ecartul

Abandonul de la Sydney si un parcurs mai slab la Australian Open 2015 o pot impinge pe Simona Halep pe locul 4 mondial.

Australian Open 2015: primul Grand Slam, primele emotii pentru Halep si compania. Vineri e tragerea la sorti

Serena Williams, Maria Sarapova si Simona Halep sunt cele trei favorite la castigarea Australian Open. Tragerea la sorti are loc vineri, iar meciurile din primul tur incep de luni, in direct pe cele doua programe Eurosport.

Simona Halep, a treia favorita la Australian Open. Capii de serie si premiile record din 2015

Simona Halep, numarul 3 WTA, debuteaza, saptamana viitoare, la primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, acolo unde va fi a doua favorita a competitiei. Editia 2015 vine cu premii record de 40 milioane dolari australieni.

Marius Copil la un pas de calificarea pe tabloul principal la Australian Open

Jucatorul Marius Copil s-a calificat, joi dimineata in Romania, in turul al 3-lea al calificarilor pentru accederea pe tabloul principal de simplu de la Australian Open.

Marius Copil ajunge in turul trei al calificarilor de la Australian Open

Jucatorul Marius Copil s-a calificat, joi dimineata in Romania, in turul al 3-lea al calificarilor pentru accederea pe tabloul principal de simplu de la Australian Open.

Simona Halep, cap de serie numarul 3 la Australian Open

Organizatorii turneului Australian Open de la Melbourne au dat publicitatii lista capilor de serie, iar la feminin Simona Halep este cotata cu sansa a 3-a la castigarea competitiei care debuteaza luni. Tragerea la sorti a tablourilor de concurs va avea loc vineri la ora locala 10:30, in Romania 1:30 joi noapte spre vineri).

Marius Copil in turul doi al calificarilor de la Australian Open

Jucatorul Marius Copil a trecut de primul tur al calificarilor de la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului.

Marius Copil, in ultimul tur al calificarilor la Australian Open

Marius Copil, locul 194 ATP, a ajuns in turul al treilea al calificarilor la Australian Open, dupa ce l-a invins pe germanul Philipp Petzschner.

Australian Open: Marius Copil, in ultimul tur al calificarilor

Marius Copil, locul 194 ATP, a acces, in cursul zilei de joi, in ultimul tur al calificarilor la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )