Libnet.ro
UNICEF

00:06

Australian Open 2015: primul Grand Slam, primele emotii pentru Halep si compania. Vineri e tragerea la sorti

Adevărul Adevărul,
Australian Open 2015: primul Grand Slam, primele emotii pentru Halep si compania. Vineri e tragerea la sorti

Serena Williams, Maria Sarapova si Simona Halep sunt cele trei favorite la castigarea Australian Open. Tragerea la sorti are loc vineri, iar meciurile din primul tur incep de luni, in direct pe cele doua programe Eurosport. continuă pe Adevărul

Australian Open 2015: aparitie surprinzatoare a Serenei Williams. Americanca face reclame la sutiene si campanii umanitare cu Messi

Serena Williams se pregateste pentru Australian Open. Ea a venit la antrenamente cu o bluza vargata, care a atras destule comentarii. Liderul mondial e protagonista unei reclame la sutien, dar si a unei campanii umanitare, alaturi de Lionel Messi.

Australian Open 2015: Marius Copil, la o victorie de tabloul principal

La Australian Open, tenismenul roman Marius Copil l-a invins in trei seturi pe germanul Philipp Petzschner, scor 6-3, 3-6, 8-6 si s-a calificat in ultimul tur al calificarilor.

Simona Halep la Australian Open: jucatoarea numarul 3 din lume nu stie daca va juca la Melbourne

Dupa ce a abandonat la Sydney, invocand probleme stomacale, constanteanca de 23 de ani mentine suspansul si in privinta participarii ei in primul Grand Slam al anului.

Simona Halep la Australian Open: romanca, in pericol sa alunece de pe podiumul mondial. Petra Kvitova micsoreaza ecartul

Abandonul de la Sydney si un parcurs mai slab la Australian Open 2015 o pot impinge pe Simona Halep pe locul 4 mondial.

Simona Halep, a treia favorita la Australian Open. Capii de serie si premiile record din 2015

Simona Halep, numarul 3 WTA, debuteaza, saptamana viitoare, la primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, acolo unde va fi a doua favorita a competitiei. Editia 2015 vine cu premii record de 40 milioane dolari australieni.

Australian Open: Marius Copil, in ultimul tur al calificarilor

Marius Copil, locul 194 ATP, a acces, in cursul zilei de joi, in ultimul tur al calificarilor la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Simona Halep este a treia favorita la castigarea Australian Open

Halep, locul 3 mondial, este a treia favorita la castigarea primului turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, care debuteaza luni, 19 ianuarie, la Melbourne.

Marius Copil in turul doi al calificarilor de la Australian Open

Jucatorul Marius Copil a trecut de primul tur al calificarilor de la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului.

Simona Halep: Lupt cu boala, incerc sa ma refac pana la Australian Open

Simona Halep a abandonat inca din primul tur al turneului de la Sydney, sportiva suferind de o gastroenterita. Numarul trei mondial, Simona a explicat pe pagina personala de Facebook momentul prin care trece. Lupt cu boala, mi-a dat mari batai de cap in ultima perioada. Sper sa ma refac pana la Australian Open.

Britanicii au luat-o la ochi pe Simona: Halep are o istorie a retragerilor inainte de un Grand Slam

Site-ul britanic de specialitate live-tennis. com a scris, marti, ca Simona Halep are o istorie a meciurilor pierdute devreme sau a retragerilor de la turneele care preced un Grand Slam, dupa ce ocupanta locului 3 mondial a declarat forfait la Sydney din cauza unei infectii gastrointestinale.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )