Libnet.ro
UNICEF

13:15

Avertisment PUTERNIC trimis Ungariei de catre presedintele Comisiei Europene: Va fi un motiv de divort

Antena3 Antena3,
Avertisment PUTERNIC trimis Ungariei de catre presedintele Comisiei Europene: Va fi un motiv de divort

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a trimis un avertisment puternic Budapestei, indemnand-o sa abandoneze ideea introducerii pedepsei cu moartea. in cazul in care premierul ungar Viktor Orban. continuă pe Antena3

Avertismentul presedintele Comisiei Europene pentru Viktor Orban: Introducerea pedepsei cu moartea inseamna divortul de UE

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a trimis un avertisment dur Ungariei, indemnand-o sa abandoneze ideea introducerii pedepsei cu moartea. in cazul in care premierul ungar Viktor Orban va insista asupra acesei masuri, tara sa va trebui sa paraseasca Uniunea Europeana, a declarat transant Juncker.

Romania ar putea risca sanctiuni din partea Comisiei Europene pentru ca nu a interzis la timp anumite substante periculoase pentru producerea masinilor

Romania risca sanctiuni din partea Curtii de Justitie a Uniunii Europene dupa ce tara noastra nu a pus in aplicare o Directiva a Comisiei Europene din august 2013 care prevedea interzicerea anumitor substante.

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, vine in Romania pentru discutii pe marginea justitiei

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, va veni saptamana viitoare in Romania pentru discutii pe marginea justitiei, scrie stiripesurse. com. Timmermans se va intalni pe 4 iunie cu premierul.

VIDEO Crin Antonescu: Nu va putea fi evitata asumarea unui rol de catre presedintele Iohannis pe tema justitiei

Fostul presedinte al PNL Crin Antonescu a declarat intr-o emisiune difuzata sambata seara de B1 TV, referitor la propunerile legislative de modificare a Codului penal, ca nu va putea fi evitata asumarea unui rol de catre presedintele Klaus Iohannis in aceasta tema, pentru ca n-are cine sa o faca.

Presedintele C.E., Jean-Claude Juncker, se teme ca iesirea Greciei din zona euro va alunga investitorii

Jean-Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene, a declarat din nou intr-un interviu pentru Suddeutsche Zeitung ca se opune iesirii Greciei din zona euro, motivand ca acest lucru ar putea alunga investitorii,.

Victor Ponta: 1 Iunie, zi importanta - TVA redus si alocatii duble. Salut promulgarea legii de catre presedintele Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat luni legea privind dublarea alocatiilor pentru copii, de la 42 de lei la 84 de lei. Premierul Victor Ponta saluta promulgarea legii de catre Iohannis si da asigurari ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )