Libnet.ro
UNICEF

11:15

Avertismentul presedintele Comisiei Europene pentru Viktor Orban: Introducerea pedepsei cu moartea inseamna divortul de UE

Adevărul Adevărul,
Avertismentul presedintele Comisiei Europene pentru Viktor Orban: Introducerea pedepsei cu moartea inseamna divortul de UE

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a trimis un avertisment dur Ungariei, indemnand-o sa abandoneze ideea introducerii pedepsei cu moartea. in cazul in care premierul ungar Viktor Orban va insista asupra acesei masuri, tara sa va trebui sa paraseasca Uniunea Europeana, a declarat transant Juncker. continuă pe Adevărul

Avertisment PUTERNIC trimis Ungariei de catre presedintele Comisiei Europene: Va fi un motiv de divort

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a trimis un avertisment puternic Budapestei, indemnand-o sa abandoneze ideea introducerii pedepsei cu moartea. in cazul in care premierul ungar Viktor Orban.

Romania ar putea risca sanctiuni din partea Comisiei Europene pentru ca nu a interzis la timp anumite substante periculoase pentru producerea masinilor

Romania risca sanctiuni din partea Curtii de Justitie a Uniunii Europene dupa ce tara noastra nu a pus in aplicare o Directiva a Comisiei Europene din august 2013 care prevedea interzicerea anumitor substante.

Viktor Orban: Conversia creditelor in franci elvetieni, masura care a salvat Ungaria

Premierul Viktor Orban a spus vineri ca guvernul sau ar fi cazut daca Ungaria nu ar fi convertit in forinti credite ipotecare in franci elvetieni de mai multe miliarde inainte de cresterea masiva din ianuarie a monedei elvetiene. Executivul de la Budapesta a ordonat la sfarsitul anul trecut bancilor ungare, dintre care circa jumatate sunt cu capital strain, sa converteasca creditele la cursul de atunci. Daca nu am fi procedat astfel, saltul brusc al francului, venit dupa decizia-soc a Bancii Nationale a Elvetiei de a elimina plafonarea acestuia in raport cu euro, ar fi fost catastrofal pentru Ungaria, a declarat vineri intr-un discurs Ludovic Orban.

Viktor Orban vrea sa imbunatateasca UE, nu sa o paraseasca

Liderul populist ungar Viktor Orban a dat asigurari ieri ca exclude o iesire a tarii sale din Uniunea Europeana, revendicandu-si totodata dreptul de a o ameliora, potrivit AFP.

Premierul ungar Viktor Orban: Noi nu vrem sa parasim Uniunea Europeana, ci sa o amelioram

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a dat asigurari ca exclude o iesire a tarii din Uniunea Europeana, dar ca isi revendica dreptul de a o ameliora, transmite agentia AFP, citata de Agerpres. Sunt.

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, vine in Romania pentru discutii pe marginea justitiei

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, va veni saptamana viitoare in Romania pentru discutii pe marginea justitiei, scrie stiripesurse. com. Timmermans se va intalni pe 4 iunie cu premierul.

Presedintele C.E., Jean-Claude Juncker, se teme ca iesirea Greciei din zona euro va alunga investitorii

Jean-Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene, a declarat din nou intr-un interviu pentru Suddeutsche Zeitung ca se opune iesirii Greciei din zona euro, motivand ca acest lucru ar putea alunga investitorii,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2521 seconds )