Libnet.ro
UNICEF

06:45

Azerbaidjanul a bombardat pozitii din Armenia, conflictul din Nagorno Karabah se intensifica

Hotnews Hotnews,
 Azerbaidjanul a bombardat pozitii din Armenia, conflictul din Nagorno Karabah se intensifica

Azerbaidjanul a anuntat miercuri ca a bombardat pozitii de lansare a rachetelor aflate pe teritoriul Armeniei, o premiera care starneste noi temeri legate de escaladarea conflictului din enclava separatista Nagorno Karabah, scrie AFP. continuă pe Hotnews

FOTO VIDEO Armele inteligente folosite in conflictul din Nagorno Karabah

Conflictul dintre Armenia si Azerbaidjean, pe un teritoriu de aproximativ 4. 400 de kilometri patrati, se duce cu drone si munitii inteligente si poate ilustra cum vor arata razboaiele viitorului.

Armenia si Azerbaidjan se acuza reciproc de bombardamente. Armistitiul din Nagorno-Karabah se clatina, iar temerea de o criza umanitara e tot mai mare

Armenia si Azerbaidjan s-au acuzat reciproc, marti, de incalcarea armistitiului convenit acum trei zile cu scopul de a calma luptele pentru controlul asupra enclavei Nagorno-Karabah, atragand avertismente din.

Armistitiul imposibil: Armenia si Azerbaidjan se vor bate pana la capat pentru Nagorno-Karabah

Rusia a primit o noua palma, lovind in ambitiile sale de a conduce si administra spatiul post-sovietic: ratarea armistitiului din Nagorno-Karabah. Armistitiul anuntat cu pompa a durat 5 minute. Azerii au sustinut ca nici nu a intrat, de fapt, in vigoare, si nici nu poate intra, scrie analistul geopolitic Iulian Chifu pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Continua luptele pentru Nagorno-Karabah, in ciuda armistitiului intermediat de Rusia. Azerbaidjan si fortele de etnie armeana se acuza reciproc de noi atacuri

Azerbaidjan si fortele de etnie armeana au continuat sa isi aduca reciproc acuzatii, luni, cand au reclamat noi atacuri in marja regiunii Nagorno-Karabah, alimentand astfel presiunile asupra armistitiului.

Nagorno-Karabah: UE, extrem de ingrijorata de incalcarea armistitiului

Uniunea Europeana isi exprima ingrijorarea extrema in urma incalcarilor armistitiului din Nagorno-Karabah, a declarat duminica seful diplomatiei sale, Josep Borrell, relateaza AFP.

MAE: Bogdan Aurescu a exprimat la reuniunea ministrilor afacerilor externe din UE ingrijorarea Romaniei cu privire la escaladarea conflictului privind Nagorno-Karabah

Ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu a exprimat la reuniunea ministrilor afacerilor externe din statele membre ale UE ingrijorarea Romaniei cu privire la escaladarea conflictului armat privind Nagorno-Karabah.

Cine poate impune pacea in Nagorno Karabah. Care este strategia Rusiei

Fara initiativele diplomatice ale SUA, e greu de imaginat o pace durabila, avand in vedere ca oricare dintre puterile regionale care ar putea avea vreo influenta Turcia, Israelul, Rusia si, eventual, Iranul nu poate afisa o neutralitate credibila. Rusia a transmis semnale ca sprijina revenirea sub controlul Azerbaidjanului a doar cinci din cele sapte raioane disputate. Pentru Rusia, doua raioane sunt importante, Lachin si Kalbajar.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )