Libnet.ro
UNICEF

18:00

Banca Mondiala ofera 45 de milioane de dolari pentru sprijinirea IMM-urilor din Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Banca Mondiala ofera 45 de milioane de dolari pentru sprijinirea IMM-urilor din Republica Moldova

Banca Mondiala a aprobat o finantare de 45 de milioane de dolari pentru Republica Moldova, pentru Proiectul de Ameliorare a Competitivitatii II, care va contribui la sporirea competitivitatii exporturilor si la reducerea poverii de reglementare pentru intreprinderile din Moldova. continuă pe Adevărul

VW investeste 900 milioane dolari pentru constructia unui SUV

Volkswagen VW) va investi circa 900 de milioane de dolari pentru fabricarea unui SUV de dimensiuni medii la o fabrica din statul american Tennesse, de la sfarsitul anului 2016, proiect care va duce la dublarea numarului de angajati ai unitatii, relateaza Reuters.

Emirates a cheltuit MILIOANE de dolari pentru a duce insotitorii de zbor la Cupa Mondiala

Emirates Airlines, companie aeriana araba cu sediul in Dubai, a cheltuit milioane de dolari pentru a fi unul dintre sponsorii principali la Campionatul Mondial de fotbal din Brazilia si de a avea insotitorii de zbor langa trofeu in seara finalei,.

Moldova rateaza un credit de 30 de milioane de dolari de la Banca Mondiala

Ministerul Finantelor prognozeaza ca in acest an tara noastra nu va obtine creditul DPO-II de 30 de milioane de dolari, promis de Banca Mondiala pentru sustinerea Moldovei in implementarea agendei de reforme structurale si stimularea cresterii economice.

Australia: Despagubiri record de aproape 470 milioane de dolari pentru supravietuitorii unui incendiu de vegetatie

Supravietuitorii unuia dintre cele mai incendii de vegetatie din Australia au primit despagubiri de aproape 470 de milioane de dolari, un record pentru astfel de despagubiri, scrie BBC News. Circa 10. 000 de persoane.

Chris Bosh va ramane la Miami Heat, pentru un contract de 118 milioane dolari

Jucatorul american Chris Bosh a acceptat sa continue la Miami Heat din Liga profesionista nord-americana de baschet NBA, dupa ce a primit un nou contract pe 5 ani in valoare de 118 milioane dolari, relateaza Yahoo. com.

TrackR cum strangi 500.000 de dolari pentru un breloc inteligent [VIDEO]

Un dispozitiv de monitorizare, un tracker, a reusit sa stransa 560. 000 de dolari pe Indiegogo in urma unei campanii de finantare. Cu 12 zile inainte de finalul campaniei, TrackR sparge orice limite. Poate va intrebati noi am facut-o) ce poate face acest dispozitiv de a fost finantat cu suma aceasta, prin donatiile a 8. 318 oameni. Practic, e un breloc care se pune la chei in valoare de 30 dolari, ce are monitorizare GPS, pentru a nu ne mai pierde cele [].

Citigroup plateste 7 miliarde de dolari pentru inchiderea unei investigatii in SUA

Citigroup a incheiat un acord prin care va plati penalizari de 7 miliarde de dolari in schimbul inchiderii unei investigatii a autoritatilor americane. Aceasta viza vanzarea de obligatiuni garantate prin.

Pogonaru vrea sa imprumute 35 milioane euro pentru dezvoltarea centrului comercial din Obor

Omul de afaceri Florin Pogonaru vrea sa imprumute 35 de milioane de euro pentru finantarea centrului comercial pe care vrea sa-l construiasca langa Obor prin intermediul firmei Prodplast Imobiliare, al carui capital urmeaza sa fie majorat cu peste 10 milioane de euro, in acelasi scop.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )