Libnet.ro
UNICEF

13:15

Bataie in Centrul Vechi din Capitala. Politia s-a autosesizat (VIDEO)

B1 B1,
Bataie in Centrul Vechi din Capitala. Politia s-a autosesizat (VIDEO)

Scene socante sambata dimineata in Centrul Vechi al Capitalei. Doua grupuri de tineri s-au luat la bataie in plina strada, la finalul unei seri de petrecere. Doi dintre scandalagii au fost grav raniti si. continuă pe B1

Politia Capitalei s-a autosesizat dupa ce in spatiul public au aparut imagini cu o bataie in Centrul Vechi

Politia Capitalei s-a autosesizat dupa ce in spatiul public au aparut imagini cu o bataie in Centrul Vechi in urma careia doi barbati au ramas intinsi pe pavaj, aparent inconstienti.

Prima reactie a politiei in cazul bataii din Centrul Vechi

Doua grupuri de tineri s-au incaierat in aceasta dimineata in Centrul Vechi. Doi baieti au ramas inconstienti pe asfalt. Politia Capitalei a avut o prima reactie in acest caz, prin vocea.

Regulament nou pentru curatenia in Centrul Vechi

Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB) a aprobat, astazi, proiectul de hotarare privind regulamentul pentru curatenia in Centrul Vechi. Printre masurile impuse in regulament se numara colectarea selectiva a deseurilor, doar in saci de plastic si in zile diferite si doar intr-un anumit interval, dimineata, informeaza News. ro.

Reguli mai dure pentru patronii din Centrul Vechi

Reguli mai dure pentru patronii din Centrul Vechi al Capitalei. Acestia vor fi obligati sa colecteze selectiv deseurile, sa spele zilnic trotuarul din fata restaurantelor sau teraselor pe care le detin, sa spele.

CGMB voteaza regulamentul pentru curatenia in Centrul Vechi, o investitie de peste 7,5 milioane lei in o pista pentru biciclete, locuinte pentru medici

Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB) va supune votului in sedinta de vineri regulamentul pentru curatenia din Centrul Vechi, printre masurile impuse numarandu-se colectarea selectiva a deseurilor, doar in saci de plastic si in zile diferite si doar intr-un anumit interval, dimineata.

O tanara din Capitala a fost batuta si jefuita chiar in apropierea casei. Totul a durat cateva minute

O tanara din Bucuresti a relatat pe contul personal de Facebook cum a fost agresata pe o strada din Capitala, chiar in apropierea casei, in urma cu o saptamana. Intrand pe strada am simtit ca.

Atentie, soferi! Masinile parcate neregulamentar in Sectorul 3 din Capitala vor fi ridicate

Atentie soferi! Masinile parcate neregulamentar in Sectorul 3 vor fi ridicate, incepand de joi. Primaria a anuntat ca automobilele vor fi transportate intr-un spatiu special amenajat din strada.

Incident socant pe o strada din Capitala. Un sofer a fost la un pas de a-l lovi pe un tanar, dupa ce acesta i-a reprosat ca nu opreste la trecerea de pietoni

Incident socant pe o strada din Bucuresti. Un sofer nemultumit de reactia unui pieton accelereaza si aproape il loveste pe tanarul care ii reprosase ca nu e atent si ca oprise tarziu la.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )