Libnet.ro
UNICEF

14:45

O tanara din Capitala a fost batuta si jefuita chiar in apropierea casei. Totul a durat cateva minute

Antena3 Antena3,
O tanara din Capitala a fost batuta si jefuita chiar in apropierea casei. Totul a durat cateva minute

O tanara din Bucuresti a relatat pe contul personal de Facebook cum a fost agresata pe o strada din Capitala, chiar in apropierea casei, in urma cu o saptamana. Intrand pe strada am simtit ca. continuă pe Antena3

Ce surpriza! Cine este soferul din Capitala care a luat un pieton pe capota

Profesorul de religie de la Colegiul Economic Viilor care a luat pe capota un adolescent chiar pe o trecere de pietoni se intoarce azi la ore. Barbatul este cercetat de politie pentru tentativa de omor, dar nu a.

Incident socant pe o strada din Capitala. Un sofer a fost la un pas de a-l lovi pe un tanar, dupa ce acesta i-a reprosat ca nu opreste la trecerea de pietoni

Incident socant pe o strada din Bucuresti. Un sofer nemultumit de reactia unui pieton accelereaza si aproape il loveste pe tanarul care ii reprosase ca nu e atent si ca oprise tarziu la.

Al doilea transplant pulmonar a fost facut n noaptea de luni spre marti la Spitalul Sfnta Maria din Capitala

Echipa Spitalului Clinic Sfanta Maria din Bucuresti a efectuat in noaptea de luni spre marti al doilea transplant pulmonar bilateral, la un pacient de 47 de ani cu boala bronsectatica, anunta unitatea medicala. Conform sursei citate, pacientul se afla in sectia de terapie intensiva si are o evoluttie postoperatorie favorabila, potrivit news. ro.

Atentie, soferi! Masinile parcate neregulamentar in Sectorul 3 din Capitala vor fi ridicate

Atentie soferi! Masinile parcate neregulamentar in Sectorul 3 vor fi ridicate, incepand de joi. Primaria a anuntat ca automobilele vor fi transportate intr-un spatiu special amenajat din strada.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )